BOBO & THE GANG

Бандата е подготвила специална изненада за феновете си

0 коментара Сподели:

След като предизвикаха фурор в Интернет с мини-концерта си за StudioLive и сингълът към него „Пороци” се превърна в един от най-горещите тракове, единствената инструментална хип-хоп банда у нас BOBO & THE GANG ще забият своя уникален микс от рок, фънк, реге и рап на сцената на клуб Mixtape 5 на 9 март (неделя).

За най-големите си фенове пък Бобо и компания са подготвили подарък – първите 15 души в клуба ще получат специално лимитирано DVD на StudioLive концерта с автограф от музикантите, а междувременно на официалния профил на бандата във фейсбук тече игра: с помощта на жребий измежду хората лайкнали сайта ще бъдат избрани двама късметлии, които ще спечелят безплатен вход за събитието.

На сцената освен BOBO, ще бъдат THE GANG в състав Yaro – B (вокали), Ивайло "Topsun" Стайков (кийборд), Борис "Jaka" Спасов (програминг), Стойко Милев (бас), Росен Ватев (барабани) и Ангел Дюлгеров (китара). Специално за този лайв, наред с 8-те трака от StudioLiveконцерта си като „В мен”, „Името ти” и „Хип-хоп”, момчетата са подготвили по традиция куп и изненади за феновете – все пак от 2010 година насам всяко тяхно излизане на сцена е било събитие, а за участия на бандата като това на фестивала Spirit of Burgas през 2012 и това преди концерта на KRS-One в София се носят легенди. Диджей на събитието ще е олд-скул селекторът Raw Land, а BOBO & THE GANG се заканват, че точно тази неделя няма да е почивен ден, така че нека всички бъдат готови за тежко фънк разцепване.

Тагове: MIXTAPE 5 Bobo & The Gang
Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *