10 характеристики на истинския българин

Знаем, че сме най-велики и най ги разбираме нещата

0 коментара Сподели:

Българите сме интересен народ. Знаем, че сме най-велики и най ги разбираме нещата. Но за да си истински българин трябва да придобиеш основните характеристики на истинския българин.

Ако мисля едно, а целия останал свят друго, целия останал свят греши!

Първата и една от най-важни особености на нашенеца е склонността да е прав винаги. Никой друг не може да ни каже как стават нещата, защото само той ги разбира изцяло.

Разбирам от абсолютно всичко, няма тема, по която да съм некомпетентен!

Няма истински българин на тази планета, който да не може да говори, по която и да е тема.

Достатъчно е да се качиш в такси и веднага ти се изнася лекция за това как стоят нещата и как трябва да са.

Имам постижения, които никой друг няма!

Ние не чакаме някой да ни похвали, а сами изтъкваме своите постижения. Колкото и да са малки, никой друг не е способен на тях. От това да отворим врата, до това да вдигнем нещо тежко или да балансираме бутилка бира на шкембе, никой не е способен да се мери с нас.

Мога да пия повече от всеки друг!

Няма по-голяма гордост за всеки българин от таланта да се пие.

Всеки може да изпие повече от този до него. И не само, всеки има история, в която е пил много. И не само е пил много, а даже е оцелял след това, за да си допие биричката.

Аз съм невероятен любовник!

Под всякаква критика е да предположим, че има по-добър любовник на света от българина. Един истински българин го бива много, истинска машина в леглото, за което всяка жена, с която е бил веднага би признала.

Мога да имам всяка жена, която пожелая!

Няма недостъпни територии за нас. Всяка жена, която един от нас пожелае, на часа е негова. Ако ли пък не, той самия не я е искал наистина.

Добре, че бях аз!

Всеки истински нашенец има история, в която той спасява положението.

Дали ще изкара екстра чаши, ще убие паяк или ще прескочи голям ров, добре, че е бил той, иначе и Земята за малко да спре да се върти.

Всичко, което имам или нямам в живота е изключително по мое желание!

Българинът никога не пада по гръб. Той има всичко, което му трябва. Или ще го има някой ден. Но щом няма нещо, не е защото не може да си го позволи, а просто така е решил.

Много по-умен съм от шефа!

В нашата страна е ясно – шефът е идиот. И как не слуша той нашия съвет и не разбира колко по-умни сме от него. Но с шефа трудно се спори, така че няма нужда да му се казва. Затова си мълчим и само като не е наблизо може да си признаем, че е боклук.

Преживял съм неща, които никой не е преживявал!

Българинът е изстрадал.

Всеки истински българин е минал през изпитания, през които никой друг не е. И добре, че той е минал, че друг не би успял.

Не е лесно да си истински българин. Трябва да си хем супер герой, хем тарикат. Но примери има навсякъде. А ако отсъстват винаги може да се качим на такси или да минем покрай кварталното заведение и да ни се напомни.

Ето и 12 типа курортисти, които ще срещнеш на плажа.

Посмей се със стендъп звездата Luis C. K.

В YouTube канала ни е пълно с видеа по любими теми.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *