Вероника Тонева: Тази среда те стимулира да искаш да отидеш на работа

Един споделен личен опит за успех

0 коментара Сподели:

Работата отдавна се е превърнала в нещо много по-голямо от ежедневно задължение. Тя е нашият втори дом, мястото, в което създаваме големите си приятелства, и трамплинът за постигането на мечтите ни. Знаем и че искаш да работиш в готина среда, която те зарежда със слънчева енергия всеки ден. Затова те срещаме със свежите лица от The Stars Group, за да ни разкажат

какво е да работиш мечтаната си работа.

Вдъхнови се от тях, а след това последвай линка, за да разбереш повече за възможностите. 

В началото на личния си път Вероника избира класическата филология. По-късно като повечето млади хора у нас започва работа в кол център, а след това и в съпорт отдел. Там тя преоткрива себе си и вече от 5 години е в сферата на обученията и кариерното развитие. Какво означава сегашната ѝ позиция Learning Faciliator и какво ѝ носи работата в The Stars Group? Вероника е тук, за да отговори на всички тези въпроси. 

Здравей, Вероника! Разкажи ни малко повече за себе си, какво си учила и как стигна до сегашната си позиция в The Stars Group?

Здравейте! Аз съм Learning Facilitator в The Stars Group. Как стигнах дотук… Може би това, което ми е повлияло най-много на кариерата, е обилното любопитство и липсата на талант в конкретна област. Професионалното ми израстване със сигурност не беше ясна и очаквана поредица от събития, особено в началните му етапи. И аз като много млади хора опитвах различни неща, докато открия какво ми носи радост и удовлетворение.

Повечето хора не знаят какво означава Learning Facilitator. Какво стои зад името на длъжността ти и какво ти дава тя?

Хората в компанията са фокусът на моята работа и подпомагането на нуждите им от знания и развитие. Ролята на Learning Facilitator има за цел да осигури на служителите инструментите и уменията, необходими, за да са успешни в кариерата си.

Екипът ни предлага разнообразие от уъркшопи и обучения в различни формати.

Един от по-големите проекти, с които се занимавам, например е свързан със софтуерната ни система за обучения, където целим да предоставим една леснодостъпна платформа. В нея служителите на компанията могат да се възползват от интерактивните онлайн тренинги, които създаваме, и да се обучават ефективно.

Йоана Апостолова: Ела да работиш със звездите

Learning Facilitator е позиция, която ми носи много удовлетворение заради директното позитивно влияние върху хората. Много е вдъхновяващо да можеш да видиш от първа ръка, че си бил полезен някому и си допринесъл в това той да постигне нещо за себе си. Не по-малко важен за мен е екипът, в който работя: мултикултурен и международен, състоящ се от страхотни хора и професионалисти, уповаващ се на критично мислене и прогресивни идеи в областта на обученията.

С какво работната ви среда привлича младите хора?

С това, че е динамична и забавна, но не напрегната.

Това е среда, която те стимулира да искаш да отидеш на работа, да опитваш нови подходи, да поемаш риск в разумни граници, да си поставяш все по-високи цели и да успяваш.

Калоян Косев: там е балансът между работата, забавлението и личния живот

За финал – кое прави The Stars Group мястото за нашата нова работа?

От една страна, инвестицията в хората и в тяхното професионално изграждане. От друга, компанията е сравнително нова на българския пазар и изпълнена с възможности за развитие. Отворената комуникация и плоската структура, в която не се разчита на йерархия прекалено много, допълнително улесняват културата на обучение и правят The Stars Group едно страхотно място за развитие и придобиване на нови умения.

Позициите, които не знаеш какво означават, но си подходящ за тях vol.1

5 неща, които ще те накарат да помечтаеш за работа в офис среда

Какво още се случва в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *