Неастрологичен хороскоп: 8 – 14 април

Съветите на маг Жаклина са сериозни!

0 коментара Сподели:

Привет, читателю! Отново съм аз, маг Жаклина, с порция от хороскопа, който е законен, колкото апартамент в кв. „Изток“, и красив, колкото паметник на площад „Гарибалди“!

В името на идеала за едно по-толерантно гражданско общество искам специално да поздравя всички свои читатели от ромски произход и да им честитя 8 април, Световният ден на ромите! Шукар!

Овен

Рождениците да почерпят, останалите също, макар да нямат повод! Спор за изравнителна сметка с нелюбезен служител на гише ще ви накара временно да преосмислите концепцията си за имиграцията.

50 грама по-късно отново ще сте същите твърдоглави чаровници, но с поглед над нещата.

Телец

Красив представител на противоположния пол ще ви покани на бар. Вие обаче ще му откажете, защото предпочитате да се срещате с хора на места, където предлагат храна. Колко сте дълбокомислени само!

Близнаци

Асцедентът ви е в Дева, а тя не е в настроение по това време на годината. Може би след като престане да бъде с Девата, асцедентът ще обърне малко внимание и на вас. Във вторник ще научите голяма тайна за шефа си, но не я споделяйте с никой друг от офиса, защото ще е адски неприятно, ако се разбере, че той обича да се облича в женски дрехи, а тя пък да я налагат с камшици… упс!

Рак

Чакат ви велики дела, особено ако имате автомобил. На 14 април в Украйна честват празника на КАТ. По този повод си платете гражданската, сменете маслото и гумите и бързо ще установите, че 50 лева за карта за метро въобще не са много! Тези, които цял живот са с градския, отдавна знаят, че там образите са комбинация от Тери Пратчет, Достоевски и ранния още неалкохолизиран Хемингуей. За повече усмивки приемайте кайсиеви ядки с макадамия и шипков конфитюр.

Лъв

Кралските особи временно ще бъдат свалени от трона вероятно от някоя Дева, която е решила да го почисти.

Късметът ви тази седмица попада в 5 дом, който се предлага ексклузивно само за 600 лв. на квадратен метър.

Действай сега, после ще обясняваш!

Дева

Очаква ви истински шок под формата на неподредена купчина с папки на работно място. Виновни са някакви завеяни Близнаци, но то ще им се върне. За тонус на организма в преходния период консумирайте сушени боровинки и пресни смокини.

Везни

Луната тази седмица попада в Юпитер, което предвещава успехи, а те вещаят поливане след тях. Обратният ред също е допустим, още повече, когато аз гарантирам! За да бъдете силни, приемайте сушена папая с кокосови стърготини и акациев мед.

Скорпион

Следва специално послание за дамите от знака. Сатурн от известно време е влязъл във Венера, а на вас никак не ви се иска да излиза от там скоро. Мъжете Скорпиони от друга страна ще трябва да се задоволят само с гледането тази седмица. От това можете и да научите нещо ново… Ако Кобрата беше само гледал репортерката, сега нямаше да има проблеми.

Стрелец

Въздържайте се от непремерени рискове, защото всяка грешна стъпка може да е с фатални последици за околните. Невинаги ви пука за тях, но в името на световния мир и позитивните резултати на евроизборите е нужно да бъдете смирени и ненапълно искрени с тези около вас.

Козирог

Периодът от годината е благосклонен към предприемане на умерени рискове, като например

неплащането на сметки навреме и проверка доколко едно домакинство има нужда от електричество, за да е щастливо.

Експериментът ще има щастлив край, който ще внесе светлина в ежедневието ви…

Водолей

Поглезете се с шоколадова терапия, преди да отидете на среща на випуска от университета, с надеждата така да сте още по-сладки в очите на старите ви гаджета. Планът ще проработи и от добре планирана закачка нещата ще прераснат в невинна и съвсем небрежна тройка на територията на квартал „Хиподрума“.  

Риби

Вие сте другата ми слабост и това изисква честното ми мнение. Не ме гледайте с тия тъжни очи, ами се стегнете! Нямате никакви оправдания, Айнщайн също е бил зодия Риби, но не е мрънкал толкова! Бъдете позитивни като песен на Коцето Калки и ще видите, че животът е едно много хубаво преживяване!

Ако имате нужда от персонални хороскопи, чистене на лоша карма, потърсете маг Жаклина през светлата част от деня в импровизирания ѝ офис в началото на „Пиротска“ (явно за нея не са останали апартаменти). Паролата е „извара“. Ще получите изгодни предложения на доста прилични цени! В тъмната част от деня можете пак да потърсите маг Жаклина, но не и по работа!

10 от нещата, за които майка ти не беше права

Киното също ни дава големи уроци

Какво още се случва в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *