Неастрологичен хороскоп: 18-24 февруари

Виж какво ти вещаят звездите за седмицата след деня на влюбените

0 коментара Сподели:

Привет, читателю! Отново съм аз, маг Жаклина, с порция от хороскопа, заради който ти се иска уикендът да свърши по-бързо и да дойде понеделникът!

Овен

Време ви е за екзотична екскурзия. Моето лично предложение е разходка с автомобил до живописните и китни сиви улици на Тирана. Ако и там плочките са по-хубави от софийските, то значи сме го загазили!

Телец

Не пътувайте, дори не излизайте от къщи! Консултирайте се с мен даже и за точните часове, в които да ходите до тоалетната, защото седмицата обещава да е много коварна. Сгответе си боб в гърне и бъдете независими от околните! По-конкретно от това не мога да го кажа!

Близнаци

Очакват ви промени на работното място. В превод – ще преместят бюрото ви в друга стая. Вече ще седите до прозореца и ще имате изглед към мистериозната Владайска река. За да имате енергия за адаптация към промяната, консумирайте ориз басмати с гъби.

Рак

Най-вероятно тази седмица няма да ви върви много. Не губете кураж, до края на годината остават още 44, все някоя ще е вашата.

Лъв

В следващите 7 дни ще сте на върха на щастието. Запомнете ги добре, защото то идва и отминава като топъл циклон през февруари.

Дева

Осъществете това отдавна отлагано посещение на фестивала на унгарските фолклорни танци в Жабокрът. Все някой трябва да го посети, иначе ще го преместят другаде…

Везни

Избягвайте газираните напитки, няма конкретна причина, просто са вредни и се опитвам да отправя общо послание към обществото ни. Пърженото също е добре да се ограничи, но за да имам и конкретно послание, ще ви посъветвам да смените маслото на колата. Звездите са се наредили великолепно точно за последното.

Скорпион

Толкова сте палави, че чак ми иде да ви се скарам, но няма да го направя, защото сте ми слабост След сексуалния маратон на 14 февруари тази седмица я карайте по-кротко. Наблегнете върху стречинга на квадрицепса и хидратацията, защото идва 8 март!

Стрелец

Обръщам се към Бранимира, която ме потърси за лична консултация. Аз с радост удовлетворих молбата ѝ срещу само 30 лв. Скъпа моя, сядай над учебниците, защото тази седмица мозъкът ти ще работи изключително ефективно. За представителите на знака, които нямат изпити – поздравления, животът ви е значително по-лек!

Козирог

Отидете на екскурзия в Битоля и си купете глинени съдове. Ако не ви се разкарва чак до там, и Манастирски ливади е вариант, само че се стига трудно и няма пазар. Хммм, странен хороскоп се получи.

Абе, купете си съдове отнякъде, добре ще ви се отрази и никога не са излишни.

Водолей

Обръщам се към двата пола, че даже и към третия, защото този хороскоп е джендър френдли. Купете си ново секси бельо, перете го, ако е възможно, особено  за мъжете се отнася. Мисълта ми обаче е друга. Разнообразявайте живота си, не стойте на едно място, търсете преживяванията, след които остават приятни спомени.

Риби

Нептун е в Луната и честно ти казвам, тази седмица Рибите са топът на топа! Пипайте внимателно и помнете да не слагате тигана, докато рибата още е в морето. Хаби се ток така, не за друго.

Ако имате нужда от персонални хороскопи, звездни карти, чистене на лоша карма и мехлеми за косопад, можете да ме потърсите на Фейсбук страницата на маг Жаклина! Ако късметът ви изневерява, изневерете на половинката си, само не изневерявайте на себе си!

СПЕЧЕЛИ си две еднодневни лифт карти за Боровец.

Свети Валентин мина, но ние продължаваме да обичаме с все сърце.

Последвай ни в Инстаграм.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *