Завърти дрешка, завърти две

За пети път ще разменяме дрехи и ще се забавляваме с Empty Your Wardrobe

0 коментара Сподели:

Какво ще правиш в неделя следобед? Среща с приятелки и коктейли в центъра? А защо не и някоя нова парти придобивка?

Платформата за размяна на дрехи „Въртидрешка“ се завръща тази неделя (16 юли) от 17:00 часа в Culture beat club в София. За пети пореден път съмишлениците от Empty Your Wardrobe дават пространство на всички, които искат да презаредят гардероба си, да открият мечтаните тоалети и да споделят с другите любимите си облекла, които вече не носят.

Темата на събитието този път е клубно настроение и Disco, така че изнамери до пет от най-лъскавите дрехи в гардероба си, които вече са ти омръзнали, и ги размени за нови.

Да се освободиш от нещо, което вече не ползваш, има своите преимущества и в духовен план. Можеш да освободиш пространство за новото в живота си чрез символичната раздяла с дрехите, които не носиш.

Както обикновено те ще бъдат поставени на обозначени за целта места и всеки ще има възможността да избере за себе си толкова, колкото му се прииска, тук ограничение няма да има. Разбира се, добре е предварително да сме се погрижили тоалетите, които ще споделим с другите, да са в много добро състояние. За да няма разочаровани, моден консултант ще посреща гостите на входа и ще преценява кои артикули да бъдат допускани до събитието.

Очакват те и много изненади. Събитието ще мине под звуците на фънки музика от DJ Tot-F, коктейлите на промоционални цени и много добро настроение.

Освен приятната страна на инициативата участието ти ще подкрепи и една благородна кауза.

Създателите на Empty Your Wardrobe винаги са били социално ангажирани и го доказват за пореден път. Този път обръщат внимание на проблем, който за съжаление се превръща в съдба за  доста жени в България и за който не се говори много – рака на шийката на матката.

Ако си съпричастен или просто имаш добро сърце, можеш да дадеш своята подкрепа и да направиш дарение в благотворителна кутия за помощ на Мариана в деня на събитието. Тя има нужда от спешна операция, след като й е открит рецидив, изискващ повторна спешна интервенция за отстраняване на органи. Манипулацията е много сложна и може да бъде извършена само в Истанбул.

Можете и да помогнете по банков път на:
IBAN: BG61 UNCR70001519275440
Титуляр: MARIANA PELOVA KULINSKA

Освен това дрехите, които не бъдат взети, след събитието ще бъдат дарени на организация, помагаща на хора в нужда, а с артикулите, останали от последната „Въртидрешка“, организацията работи върху създаването на първата си колекция от рециклирани дрехи.

При всички положения петото издание на „Въртидрешка“ има много плюсове.

Бъди един от тях и се завърти в Culture Beat Club в неделя следобед. Повече информация намери тук, я линка на събитието на "Въртидрешка " е това.

Торбите – чанти, по които всички полудяхме.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *