Ползите от сутрешните занимания под завивките

Едно бързо сутрин, най-продуктивният начин да започнеш деня си

0 коментара Сподели:

Замисляли ли сте се за нещата, които постоянно надценяваме: силата, с която плажните масла предпазват кожата от слънчевите лъчи, опасността пясък да се настани в интимните части след плажен секс, петък вечер и вечерния секс. Може и да се стори странно, но откривам много общо между последните две. Когато си на 20 и всеки ден ти е абитуриентски бал, не ти е проблем да изпратиш седмицата с едно мощно купонче, та даже и да го повториш на следващата вечер. Ако наближаваш 30-те, думата купон предизвиква единствено топли вълни и лека паника. Що се отнася до вечерния секс, той може да се окаже твърде сложно занимание, когато в края на работния ден мечтаеш единствено за изстудената бира в хладилника ти и разносвачът на пици да не се бави много.

В сложното и забързано ежедневие, което водим, любовните взаимоотношения може да срещнат известни препятствия в осъществяването си.

Дори мога да заявя, че те са първата жертва на натоварения график на средностатистическия българин.

Мисълта, когато се прибереш вечер, тепърва да започваш с потенето в равномерни движения си е отишла с последната ти сесия във фитнеса, а единственият начин, по който искаш да омачкаш чаршафите, е, като си легнеш в тях и се завиеш през глава. Нечие разгорещено тяло, което да ти прави компания по равния път на сънищата, не те блазни толкова, след като лятото вече официално се настани по нашите географски ширини.

Ако и за теб много често вечерният секс е мисия невъзможна, няма за какво да се тревожиш. Не си първият, който предпочита почивката пред тежкия, та макар и удовлетворителен труд на правенето на любов. В това няма нищо срамно, всички сме хора, а ако се опасяваш, че любимият човек може да се разсърди заради липсата на ласки, има големи шансове и той/тя да се окаже със същата нагласа за ранно лягане. Деликатното пренебрегване на половинката, може съвсем успешно да се компенсира с една гореща сексуална сесия на следващата сутрин. А ползите от сутрешния секс са много.

Който се е будил с вибриращи интимни части и с радост е установил, че има някого в леглото до него, знае за какво става дума.

Задължително е да започнем с най-явната полза, а това е приливът на ендорфини, които заливат тялото ти след горещите упражнения рано сутрин. Ако си мислиш, че тренировката във фитнеса точно преди началото на работния ден носи най-върховното усещане, то трябва да помислиш пак. Нищо не може да се сравни със сутрешния оргазъм. Това се казва да свършиш нещо още от сутринта и да продължиш с продуктивността и през останалите часове от дългия ден. Да не говорим за моментите на близост, които с радост може да споделите с половинката си малко преди да продължите всеки със своите дневни задължения.

Не само мъжете се будят със задължителната ерекция. Дамите често осъмват с неконтролируема възбуда, особено ако сте им отказали любовни ласки предната вечер. Сутрешното задоволяване на физическите потребности може да се окаже точно това, което е необходимо и на двамата, за да се превърнете в по-успешна версия на самите себе си за следващите 8 работни часа. Плюс че ще изгорите достатъчно калории, че да не ви гризе съвестта за пропусната тренировка с фитнеса.

Вероятно сутринта няма да имате достатъчно време за любимата на всички дами любовна игра. Напрежението е голямо да приключите по-бързо с интимните дейности, за да се отдадете на професионалните.

Едно бързо обаче може да се окаже по-качествено и от два часа в спалнята.

Просто се насладете на преживяването и ще се окаже, че никое кафе на света не е способно да ви събуди така, както стенанията на половинката ви. Дълго време свързвах сутрешния секс с дискомфорт. Будиш се с лош дъх, коремът ти е на балон от изпитата бира предната вечер, пишка ти се, но те мързи да се довлечеш до тоалетната. Всичко това звучи твърде несексуално и може би си мислиш, че сутрешният ти вид е способен да отблъсне дори и току-що пуснат на свобода затворник, пък какво остава за любимия човек. Но ако сте достатъчно близки, няма да обърне внимание на телесните ти недостатъци. Всичко това сближава хората, а и като те удари нуждата за секс, всички сетива се притъпяват и нехаеш за детайлите.

Мисълта ми е, че трябва да се насладим на момента. Подготовката за вечерен секс, романтичното хапване, виното и секси бельото, са нещо прекрасно и е хубаво да се прави от време на време. Но всички сме хора, имаме право да сме изморени и сутрешният секс идва на помощ да компенсира всички други изпуснати моменти. Сграбчете мига и не му мислете. Резултатът може да промени деня ви.

Освен горепосоченото, ето някои идеи за лято 2017.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *