Дневник на хейтъра: онлайн запознанствата

10 неща, които да ви подразнят, ако стигнете до запознанства в интернет

0 коментара Сподели:

Да ходиш по срещи е супер, но върви ръка за ръка с десетки дразнещи неща, които могат да те накарат да си облечеш отново пижамата, да се завиеш презглава и да си пуснеш някой готин сериал. В крайна сметка, както казват, сексът е измислен от онези, които нямат абонамент за „Нетфликс”. Ранно или късно обаче ти се приисква и ти да имаш някой, до когото да опреш  нос в дъждовните майски дни, и се записваш в  сайт  за онлайн запознанства. Ето и 10 неща, за които трябва да си подготвен, ако стигнеш до тази стъпка.

Регистрацията
Да се записваш в сайт за запознанства е едно от най-досадните неща, през които можеш да минеш. Може да се определи като леко досадно или ужасно досадно. Нека не се лъжем: никой не се интересува кой цвят ти е любимият, как се е казвало първото куче, което си имал, или коя книга си прочел последно. Всички превъртат до последния въпрос: търсиш ли секс за една нощ или си тук, защото „търсиш любовта”.

Да измислиш нещо оригинално за казване
Да започнеш разговор в бара с непознат е достатъчно трудно, но след като тук  имаш възможността да прочетеш отново и отново това, което си написал и изпратил – като нищо да ти се прииска да си удариш главата в стената и да се чудиш: „Как може да съм толкова тъп?”. В крайна сметка два часа се страхуваш да отвориш отговора на избраника ти от страх да не ти отговорят колко тъп си наистина.

Да намериш перфектният за теб (и той да е на другата страна на планетата)
Той е красив, той е брилянтно умен, той е фен на Скарлет О’ Хара и умее да готви. Жалко само, че не живеете на един континент.

„Търся  си някой специален”

Наистина ли? В интернет? Наистина ли?

Да получиш отговор от една дума
Нали знаете онова чувство, когато половин час си мъдрил уникално готината фраза за започване на свалка, проверил си правописа й с „Официален правописен речник на българския език” (последно издание), посъветвал си се с поне двама независими консултанти за оригиналността на хрумката ти и накрая получаваш кратък отговор от типа на: „Здравей и на теб”.

Разказват ти историята на техния живот
Той/тя ти представя цялостна биография и анализ на живота си заедно със забележки под линия и библиография. Нали помните онзи епизод на „Приятели”, когато Рос заспа, докато четеше обемното колкото роман писмо на Рейчъл за тяхното скъсване?

Да провалиш среща в последния момент
След дълги дни и нощи на напрягащо и ангажиращо малките ти сиви клетки „чатене” с интернет половинката ти най-сетне се осмелявате да си уговорите среща. Всичко е толкова вълнуващо! От толкова много време не си изпитвал това вълнение и всичко останало… И точно когато си хвърлил пари за фризьор, за нова риза, изстискал си последните капки от гъзарския ти парфюм подарък, изведнъж получаваш съобщение: „Нека отложим срещата, изскочи ми малко работа”.

Това е приемливо само ако си Супермен и от теб зависи бъдещото на човечеството,

защото всички знаем, че извънземните не се съобразяват с онлайн срещите. Всяко друго оправдание е глупаво и инфантилно.

Да откриете своята сродна душа, а след това да разберете и неговите тайни
Точно си срещнал човека, за когото смяташ, че наистина може да е Човекът с главно „Ч”, когато разбираш, че преди години е убил човек, без да иска, или е част от култ, принасящ в жертва на Майката планета кози и крави.

Двойки, които просто искат да станат тройки
Харесваш си някого на снимката.

Изглежда нормален човек. Няма подозрителни издайнически подсказки за странни сексуални фетиши като секс със животни в профила му.

Не подозираш, че може да е например някой колега, приятел, съученик, майка ти. Говорите си дълги часове. И изведнъж, точно когато става дума за провеждането на истинска среща, той/тя казва: „Ние всъщност сме двойка и си търсим някой, с когото да се забавляваме. Обичаш ли партита?”. Мооооляяяяя? Такива неща е правилно да се казват в началото, а не да се чака уж „удобния момент”, защото шансът да съм вътре, защото си търся тройка, е голям, колкото Джони Браво да слезе през комина  и да ми каже: Hey, pretty mama!

Стигаш до нещастното и отчаяно заключение, че всички самотници, търсещи любов в интернет,  са луди
… И ти си един от тях.

Прочети 10-те нещта, с които HR-ът може да те побърка.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *