ALL INCLUSIVE НАРЪЧНИК ЗА ЛЯТО 2016

Каталог на местата по българското черноморие, който няма да намериш в туристическите агенции

0 коментара Сподели:

През юли морето ни е точно до колене и вече сме се запътили натам с пълна сила. Преди това обаче реших­ме да ти спретнем един кратък Аll Inclusive наръчник за лято 2016, защото по тези географски ширини всичко се случва, а нашето задължение в сезона на дините е да опазим както крехкото ти лятно дупе от инциденти, така и да ти осигурим официално паркомясто. Сещаш се – за всеки случай!

ПАКЕТ 1: #УЛТРАЗЛАТО

Ако искаш лукс на килограм, като в клип на Митьо Пищова, то тогава първият ни пакет е точно за теб. Той не е подходящ за семейства, обвързани двойки и не дай си боже – за деца. ПАКЕТ 1 #ултразлато предлага уникално изживяване в едни от най-високо­стойностните (буквално) курорти у нас. Слънчев бряг, Златни пясъци, Лозенец, Константин и Елена и, разбира се, Св. Влас. ПАКЕТ 1 #ултразлато е подходящ за всякакви индивиди, най-вече необвързани от мъжки пол, англичани, руснаци и за леки дами под 55 килограма, търсещи солидно бъдеще и по-доходоносна перспектива с много международни приятели. ПАКЕТ 1 #ултразлато предлага на записалите се безплатен транспорт до въпросните дестинации, бронежилетка, включена в плажния пакет, подробен списък удоволствия, които може да намерите в Наказателния кодекс на Република България, както и възможност за инцидентно участие в жив епизод на „Под прикритие“ или „Бригада“. Транспортът към дестинациите се осъществява най-често с Panamera, Cayenne или директно в багажник, а към пакета са дискретно включени чантички диагоналки, малки котета, сьомга и калмари за всички гъзари.

ПАКЕТ 2: #ГОЛИИУПЛАШЕНИ

Както знаеш, по нашето Черноморие има няколко вида туристи и едните със сигурност можеш да разпознаеш лесно.

Те са винаги леко high, обичат тарамбуки и джембета на плажа, имат расти, шарени дрехи, палатки, кучета, деца, които носят навсякъде със себе си и, разбира се, поне 60% от тях са вегани.

За всички тези прекрасни хора е подходящ нашият втори пакет. Той включва селско/морски туризъм до безлюдни плажове и спорни територии, като Карадере, Иракли, Крапец, Варвара и други. С ПАКЕТ 2 #голииуплашени ви предлагаме незабравимо прекарване в де що има храст, гора и дюни по нашето море, придружени със солидно количество био цаца, био тарама, био миди и био кравешка тор, която може да срещнете навсякъде встрани от официал­ните морски маршрути. ПАКЕТ 2 #голииуплашени включва по една палатка и шал за всеки участник, безплатен пърформанс на голи вегани, лежащи на плажа до китайско с ориз и три вида зеленчуци и др. Дрехите се взимат още на входа на гората, а дървата за огрев се раздават до безплатните био памперси за децата и храната от щастлива и свободна соя за кучетата.

ПАКЕТ 3: #ДЕГРАДЕМОРЕ

Ако поне веднъж не си се будил в пясъците на Смокиня или не си си намирал телефона между голите бедра на някоя русалка на Градина, значи не си живял или просто никога не си идвал в България. Кафявият курорт, както започнаха да го наричат някои заради фекалните води, които кокетно се изливат направо в морето, превърна Градина или деГрадина в желано място за всички курортисти, които искат наистина искрени и задушевни изживявания. За всички тях е нашият трети пакет. ПАКЕТ 3 #деградеморе включва много рап, трева на килограм и неограничено количество алкохол. Тук призивът „отиваме на кОпоооон“ е чест поздрав между гостите, а „к‘во стаа, брат“ може да използвате както за да попитате къде е тоалетната, така и за да си поръчате бира или за да потърсите най-близкия медицински пункт.

Бебетата, родили се през април и май след това лято и въобще целият естествен прираст на населението най-често е в резултат на прекрасното августовско прекарване на гостите на Смокиня, Синеморец, Делфин, Градина и т.н.

ПАКЕТ 3 #деградеморе осигурява достъп до всички популярни рап имена у нас, като Бате Пешо, Коза Мострата, Косьо Рапа, Монтаната беЙбе и редица други. При бонус точки пакетът може да ви отведе до лична среща зад някоя каравана с някое от рап величията, но офертата важи само за заклети фенки. ПАКЕТ 3 #деградеморе не носи отговорност за последствията от вашата почивка, както и за появилите се странични ефекти, като разводи, деца и тежки зависимости.

За финал ще кажем, че от много море – глава не боли, дупе също или поне не често. Затова използвайте с мярка, предпазливо и разумно. Свободата, която носи родното синьо, е уникална по рода си и се намира само по тези географски ширини. И независимо от коя група на курортистите сте, вие си знаете, че както Черноморието може да ти го направи, никой друг не може. Вселенският закон гласи, че всичко, случило се на морето, си остава там, защото останалото е провинция по Хемингуей. Затова смело направете една от горните резервации, използвайте пакетите и най-важното – прочетете ситния шрифт при табелката за Бургас: „Всичко останало си го носете вие, да не ви го носим ние. За дами без придружител, отговорност не носим“.

Ето още една рецепта за добре полято лято лично от шеф Тео Чепилов.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *