РАЗБОРКА ДО 9-ТО КОЛЯНО НА ЗВЕЗДИТЕ ОТ ЕВРО\’2016

Културизъм, културализъм и хипотетични залози от Дaлечния Изток

0 коментара Сподели:

Европейското първенство тропа на вратата, а с него се увеличават и шансовете ти да научиш жена си на правилото за засадата, да си знае мястото и да я трансферираш с договор под наем я в кухнята, я при майка й! Вероятността някое от предните да се случи е толкова голяма, колкото и тази Бразилия да спечели Евро 2016, но нека това не ни кара да спираме да мечтаем!

Да не губим време, а да започваме с анализа, че много неща ни чакат. Още на пръв поглед прави впечатление отсъствието на Лионел Меси и неговата Аржентина. Това не е повод за притеснение, а по-скоро за успокоение. Щом Меси не е на европейско, значи е нормално и България да не е. Да, точно така, 4-тото място на Евровизия не е било достатъчно, за да ни включват в надпреварата, макар и в последния момент по заслуги. Впрочем по същата логика никъде не виждам и Австралия…

Група А – Франция, Румъния, Албания, Швейцария
Не знам за теб, но аз тук противници не виждам. Букурещ отдавна се кичи с прозвището „Париж на Балканите“, а Швейцария като пример за мултикултурна държава е наситила отбора си с бивши мигранти от Косово и Албания.

Без да ги обиждам братята швейцарци, но без вносните си звезди отборът им не е особено впечатляващ. Едно е ясно, езикът на футбола е един и в тази група той явно ще е албанският!

Група B – Англия, Русия, Уелс, Словакия
Te, Англия и Уелс, не бяха ли от онова Обединеното кралство? Все тая, важното е словаците да не паднат жертви на окупация от харесалите си някоя чужда територия братя руси.

Група С – Германия, Украйна, Полша, Северна Ирландия
Тука е страшно! Германците и поляците не могат да се гледат и на снимка, а Украйна забива поредния пирон в ковчега ни на развиваща се държава от ЕС. Може и да се пукат с гаубици и да им взимат по някой полуостров, хората обаче са на европейско и спечелиха Евровизия. Нищо, те пък сигурно си нямат магистрали… Северна Ирландия на никого не пречи и няма да я закачам. Впрочем в състава на Германия личат имената на няколко потомъка на бивши гастарбайтери, което е в подкрепа на тезата ми, ако я следиш въобще.

Група D – Испания, Чехия, Турция, Хърватска
Турция и Хърватска?! Вече сериозно започва да ме хваща срам и се питам това европейско ли е или балканско? Остави друго, ами и като гледам, че чехите са тука, явно сме пропуснали да се класираме и за славянското… Предлагам да си направим едно регионално първенство, в което направо на финал да играем срещу македонците.

Група Е – Белгия, Италия, Ирландия, Швеция
Пореден пример за мултикултурно съжителство, което може да доведе до високи спортни постижения.

Голямата звезда на шведите е синът на мигранти с баща босненец и майка хърватка с албанска жилка – Златан Ибрахимович.

В Белгия пък мароканският потомък Маруан Фелайни и конгоанският такъв Ромелу Лукаку са основни играчи. Започвам да си мисля, че и нашите таланти така са изтегли зад граница… Италианците и ирландците пък ще си припомнят добрите стари времена, в които мафиотските им организации са се гърмели в Щатите.

Група F – Португалия, Исландия, Австрия, Унгария
Специално за Алекси Сокачев ще обърнем внимание, че в тази група играе най-добрият футболист в света – Кристиано Роналдо. Участието на Исландия ме депресира още повече и от това на Украйна и Албания, затова преминаваме напред към славната австро-унгарска държава, която ще възкръсне от пепелта! Така, сега да преброим отново – Португалия, Исландия, Австро-Унгария… тука можеше да се бутнем и ние като четвърти отбор, но сенжерменският договор ни е лишил от тази възможност.

Ако си любител на залозите, пробвай следните:

Мачовете на откриването обикновено са скучни и завършват 1:1 или минимално 2:1 за фаворита. На 10 юни играят Франция и Румъния, тъй че, ако ти стиска, се пробвай;

Националният отбор по тероризъм на ИДИЛ да обърка сметките на букмейкърите, като избухне и хвърли истинска бомба още в груповата фаза…

Не съм сигурен, че последното беше толкова смешно, затова завършвам с нещо по-положително и спирам да ти губя времето с глупостите си.

Фаворити на това европейско много, даже и Бразилия, но големият победител ще е един и той е мултикултуризмът, пардон културализмът.

НЕ ПРОПУСКАЙ ДА ВИДИШ И ПОРТРЕТА НА НАШИТЕ РОНАЛДОВЦИ, МЕСИТА И ЙОЗИЛИ

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *