PARTY PEOPLE: В МАМАЯ СЪС СЛАВИ

С него всяко пътешествие е с един левъл по-нагоре емоционално

0 коментара Сподели:

Той е едно от най-позитивните ни парти другарчета и с него всяко пътешествие е с един левъл по-нагоре емоционално. Надушва добре прекараното време отдалеч и няма нищо против да ни разкаже за последното преживяване, което е на път да му се случи.

Ти си парти турист, видял си много фестивали по цял свят, но казваш, че Sunwaves е един от най-любимите ти, защо?
Това, което най-много ми харесва на Sunwaves, е свободата. Един от малкото фестивали, на които имаш 4-5-6 дни музика, без да спира. Излизаш, почиваш, връщаш се и продължаваш. Друго уникално нещо е локацията. Намира се в Мамая и е само на 650 км от София. Sound-ът е нещо, което няма как да пропусна. Funktion One – сетъпнат на супер високо и професионално ниво, звучащ много добре във всяка точка. Да не забравяме и уникалните visuals на Cote, DreamRec и TipToe. Много важно нещо от цялостната концепция за тази музика.

Разкажи повече за сцените, артистите…
Мисля, че това е фестивалът, на който всички артисти са супер ентусиазирани. Няма конкретен line-up, който да се налага да следиш, както и имаш възможността да чуеш всички по няколко пъти. Тази година се предвижда сцените да бъдат още по-големи поради прогресивно растящия интерес на хора от цяла Европа.

Какво го отличава от другите, на които си бил?
Трудно се намира парти, на което можеш да чуеш артист да пуска повече от 10 часа. Много хора разбраха за рекордния 24-часов сет на Marco Carola миналата година през май. Едва ли има друг фестивал, където на артист може да бъде позволено да пуска толкова време. А това си е наистина next level experience. Тази свобода им позволява да се разгърнат музикално до голяма степен.


Колко ти струва пътуването до там… билет за фестивала, спане?
Като бюджет това е един от най-достъпните фестивали в Европа. Early Bird билетите за цялото парти, което включва 5 дни (поне), 4 сцени, 40+ артисти, започват от 30 евро. Цените се доближават до тези в България. За спането е добре да се помисли по-отрано, ако искаш да си близо до локацията на фестивала. В случай че всичко на добра цена е заето в района на Мамая, не е проблем да се спи и в Констанца, което е на около 4 – 5 км. Има доста прилични апартаменти на цена от около 20 евро човек/вечер.

П.С. Ако още не сте букнали, бъдете бързи! www.booking.com и www.airbnb.com

Кой артист нямаш търпение да чуеш?
Почти няма артист, когото не искам да чуя, но със сигурност не бих изпуснал Barac, Cap, Cezar, Arapu, SIT (Cristi Cons и Vlad Caia), Gescu, Bill Patrick, Ion Ludwig (който дебютира тази година на Sunwaves), Mihigh, RPR Soundsystem (заедно и поотделно), Sonja Moonear, tINI и Zip.

Тракът, с който ще озвучиш своето пътешествие?
Oshana – Rashomon Theory.

ВИЖ ОЩЕ ПАРТИ ИСТОРИИ! ЛОРА!

 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *