124-КАРАТОВИ УСМИВКИ ОТ СУПЕРБОЛ 50

8 реклами за добро настроение

0 коментара Сподели:

В неделя вечер дъждът от шампионски конфети на Levi's Stadium бе за Denver Broncos, които 17 години по-късно триумфираха отново като шампиони на НФЛ, след като се справиха безпогрешно с Carolina Panthers. Супербоул 50 бе ознаменуван с вълна от емоции, сълзливо сбогуване с куотърбек, късен тъчдаун по земя, едно феноменално изпълнение на Бионсе и още редица други интересни неща, които са се случили, но за които не сме напълно сигурни, защото се оказахме прекалено заети да гледаме рекламите, разчупващи стереотипа в ефира.

Традиционно те бяха майсторски скроени, високобюджетни и с участието на първокласни актьори, знаменитости и ефекти за милиони. Зад всяка прозираше работата на още един тон велики хора, създали тези 30-секундни запомнящи, интелигентни и докосващи видеа, които тази година сякаш бяха по-забавни от всеки друг път.

Ето и петте най-смешни сред тях – истински катализатор за по-доброто ти настроение.

Рекламата на Hyundai е първата, която избираме. Тя показва характеристиките  на колата, както и възможността собственикът й да следи местоположението й по всяко време. В случая комедийният актьор Кевин Харт  използва тази й възможност, за да се появи на няколко места, на които се подвизават дъщеря му и нейното проектогадже.
 

Наистина се забавлявахме и на рекламата на T-Mobile, които са яхнали Hotline Bling вълната съвсем навреме. Яхваме я и ние!

Ultrasound на Doritos е сред леко глуповатите реклами тази година, ако питате нас, но някак си ни стана симпатична точно на финала.

Погледни пандата, а сега погледни рекламата на Wix за Супербоул. Неочаквано добра комбинация с много готин хаштаг. #StartStunning!

Нашествието на дакелите забавлява, умилява и прави рекламата на Heinz една от любимите ни тази година.

Avocados From Mexico отново бяха сред най-готините на партито. Футуристичните междузвездни чужденци са толкова одушевени, че чак сме готови да им симпатизираме… в бъдеще време.

Мерилин Монро всъщност е Уилям Дефо, когато е гладна, и ако не ти се вярва, просто хвърли едно око надолу…

Добре! Ето я и нея – най-смешно-дразнещата реклама, която гарантирано ще се настани в главата ти поне за ден със своето запомнящо се puppymonkeybaby.

Ако си на вълна добро настроение и реклами, то виж топ 10 рекламите на Apple.

 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *