КАКЪВ ТИП МАЦКА ПОД ПРИКРИТИЕ СИ

Спечели плетено пончо Only и шапка с филц Pepe Jeans само с един коментар!

0 коментара Сподели:

Всеки сезон ти дава възможност да изразиш себе си по нов начин, а защо не и да намериш нова страна на индивидуалността си. Градусите не позволяват да има особено много плът на показ, но постепенното скриване изпод топове и якета в никакъв случай не трябва да ни лишава от настроение, сексапил и модно вдъхновение.

Този път с Fashion Days издирваме какви типове мацки под прикритие има по мокрите улици и ще ги преследваме до дупка, докато не намерим на коя да дадем поредния подарък. А този път направо сме ти подготвили цяла визия, която да модифицираш по твой вкус.

Включи се в играта и спечели пончо Only в тъмносиньо и масленобяло и перфектния аксесоар за есенната ти визия – черна шапка с филц Pepe Jeans London. Имаш точно 10 дни да споделиш в коментар точно тук, под статията, какъв тип мацка под прикритие си и на 19 октомври на случаен принцип може да изтеглим точно теб!

ПОСЛЕДВАЙ МЕ…

Разминавала ли си се с дами, носещи тренч, умело съчетан с шапка бомбе? Има голям шанс да си, но да не си ги забелязала, ако това не е твоят стил. Мацките, които биха избрали детективски шлифер, предпочитат да бъдат леко инкогнито по улиците, но хващат окото на всеки с малко по-арт поглед над света. Не бият на очи, тъй като тренчовете нито подчертават фигурата, нито са популярни в ярки цветове, а половината лице обикновено е под сянката на шапката. Всъщност шерлокският аутфит крие меланхолично момиче, което си струва да проследиш, защото  най-вероятно знае най-дискретните романтични градски места, където ти трябва или книга… или някой за целуване.

ПРЕГЪРНИ МЕ…

Обичаме хората, които излъчват уют. Тези, с които ти е топло и спокойно. Такава мацка можеш да откриеш под пончото, жилетката и всякакъв плетен топ или под пухкавите кожухчета с дълъг косъм, които просто крещят „Прегърни ме!“. В никакъв случай обаче момичетата, които избират плетиво за връхна дреха, не са лишени от моден нюх. Точно обратното. Плетивата дават необятни възможности за съчетаване с кецове, боти, ботуши, кожа и всякакви аксесоари, като същевременно запазват любимото чувство за удобство и свобода. А изборът на дългия косъм е за  момичетата, които обичат да добавят холивудски лукс към аутфита си и да експериментират. Неизбежно е да почувстваш тази топлина и в общуването с този тип мацка под прикритие.

ПОЗНАЙ МЕ…

Тук иде реч за втората кожа, в която всяко момиче може да бъде каквато си поиска. Това са кожените и дънковите якета. Класика. Стиловете варират, затова мацката, която би избрала кожата или денима, най-вероятно търси точно класиката. Защото класическото е достатъчно добро и без особени допълнения, но в същото време дава на една жена пълната свобода да се развихри и да покаже каква модна сензация е способна да сътвори. Днес можеш да демонстрираш типичното рокерско непокорство, утре да си хипер активна работеща градска мацка, а вечерта – готова за парти знаменитост, за която работи отбор стилисти и дизайнери. И всичко това с една-единствена връхна дреха.

НЕ МИ ПУКА

Спортните момичета с якета тип бомбъри и бини шапки. Широк суичър или яке, което очевидно не е нейният размер, или т.нар бойфренд визия. Задължителен аксеосоар? Тоталната липса на заинтересованост към мнението ти за тях. Не се впечатляват вали ли, духа ли, стига да имат нещо готино за правене и постоянно да са в движение.

КОРОНЯСАЙ МЕ…

Изчистените палта тип Кейт Мидълтън са доста разпространени през последните години, но са и задължителна дреха в есенно-зимния гардероб на всяка работеща мацка. Саката и палтата са подходящи за по-консервативните мадами, които държат на стила и безупречния вид дори и в забързаното ежедневие. За щастие обаче границите на тренди визията са толкова широки, колкото е и въображението ти. Затова, ако искаш да съчетаеш палто с кецове – давай! Това обаче веднага ще изпрати съобщение на околните, че консервативното мислене не е твоето парче торта.

ОБ(Л)ИЧАЙ МЕ…

"Сладураната" се познава отдалече  по ярките цветове, изобилието от аксесоари, а защо не и малко куче, което също е част от прикритието, защото е не по-малко облечено от нея, а това го прави безспорна улична атракция. Къдрички, камъни, блясък и помпозност – по нейните тоалети никога няма да познаеш, че есента е дошла. Тя е като ходеща кукла Барби, на която да решеш косата и да я събличаш и обличаш. В мола. С много пари. Няма как да пропуснем и животинските шарки. И докато в природата енимъл принтът служи за маскировка и прикритие в истинския смисъл на думата, то в градската среда анималистичните щампи правят точно обратното. Такъв тип мацки крещят "Погледни ме", а прикритието бързо пада, ако знаеш как да подходиш.

Какво издават за личността ти твоите връхни дрехи?

Късметлийката, която изтеглихме на 19.10.2015г., се казва Кремена Ботева. На останалите, включили се в играта, благодарим за интереса и обещаваме нови, още по-стилни награди следващия път!

Не забравяй да прочетеш правилата и условията за участие в играта!

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *