5 сладки идеи за DIY подаръчета

Ако си в някакъв креативен блокаж, ние идваме на помощ с няколко идеи за подаръци, които можеш да си направиш сам

0 коментара Сподели:

Като цяло нищо не те извинява, че не си подготвил подарък за любимите ти хора до този момент, ако това е факт. Но да кажем, че не си имал време или че парите не ти стигат за да вземеш някоя тек джаджа от новоизлюпилите се такива на пазара и имаш нужда от спешен и евтин вариант – е, ние можем да ти помогнем с това.

Защото няма по-хубав подарък от този, за който си отделил време да изработиш лично!

Другото най-хубаво нещо на света е храната – затова сме ти събрали и няколко апетитни допълнения към основния ти подарък. Метни едно око и виж дали не можеш да използваш нещичко от селекцията ни за вкарване на допълнителна сладост в празничния ден.


ЧАША ЗА ПОСЛАНИЯ

Супер лесно и супер сладко. И до някаква степен персонализирано, защото човек може да си драска всеки ден различно нещо на нея. Просто отиваш до някой магазин за художнически материали и си взимаш такава боя, която създава ефекта черна дъска. Като онези в училище, да. Взимаш, омазваш каквото ти падне, я чаша, я магнитно блокче за хладилник или каквото ти хрумне, взимаш си кутия тебешири и си готов! Да не говорим, че с такава чаша лесно можеш да оставяш и бележки на приятеля си, които той със сигурност ще види, докато пие сутрешното си кафе, чай или топъл шоколад. Виж пълните инструкции тук.


БУРКАН ЗА ТОПЪЛ ШОКОЛАД

Можеш да направиш освен чаша и самия микс от съставки, които да се сипват вътре. Можеш да си измислиш собствена рецепта, но най-основно става така: взимаш пакетчета за горещ шоколад или просто какао, изсипваш до половината в красив буркан, допълваш с мини marshmallows, затваряш, слагаш красива панделка или лично написан от теб етикет и това е то! Ако този, за когото го правиш, обожава сладко и прекарва студените сезони сгушен с чаша топла напитка в ръце, с този подарък успехът ти е гарантиран. Повече детайли и едно ликьорено допълнение към идеята тук.


ДЕСЕРТ В БУРКАН

Още буркани, още какао, още шоколад и още захар, захар, захар! Краят на годината е, ще си позволим едно последно освинване, няма как (въпреки че то ще продължи и през новата година с пълна сила, но тихо!). Такива буркани съм виждала да се продават готови, но защо не си го направиш сам – така човекът наистина ще разбере, че си отделил от времето си и си направил нещо за него с труд и внимание. Всеки може да дава пари! Виж рецептата тук.

СЛАДЪК ЕКСФОЛИАНТ ЗА ТЯЛО

Какво друго можеш да направиш със захар и какао? Можеш да направиш полезен и напълно натурален ексфолиант за тяло. Какаото прави чудеса с кожата, а кристалите на захарта отстраняват нежно мъртвата кожа. И преди да съм започнала да звуча като от реклама за beauty продукти, направо ти давам да видиш как да си го направиш в домашни условия.

РУДОЛФ БИРА

Ако пък ще правиш подарък за мъж, има голям шанс той да обича бира. Виж, зимата  е малко странно време за нея, но за някои мъже бирата си е бира и сезонът не е определящ! Грабвай един стек от любимата му и направи еленче от всяко шише – той ще се зарадва. Ще му стане мило поне за няколко секунди, преди да махне глупавите рога, които му пречат да си я гаврътне доволно. Същото може да стане и с всяка бутилка, тоест може и винце да е, зависи от предпочитанията. Ето ти още инфо за това, как да ги направиш.

Ние сме скромни в подбора си, но ти можеш да се развихриш, за да намериш перфектната DIY идея за твоя човек в някой от тези сайтове, които селектирахме за теб.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *