КАК ВИКОВЕТЕ НА АЛЕКСИ СОКАЧЕВ СЕ ПРЕВЪРНАХА В МУЗИКА?

Говорим с DJ Diamondz за футбол, не за музика

0 коментара Сподели:

Близо седмица един вик кънти из интернет. Вик, провокиран от мача „Лудогорец“ – „Стяуа“, след който нашите момчета се класираха за групите на Шампионска лига. Спортният коментатор Алекси Сокачев не успя да скрие еМОЦИята си. Той надигаше глас по време на срещата, а след последния съдийски сигнал изригна, разкрещя се и… си докара ларингит, който сигурно още лекува. Сокачев се превърна в звезда и днес е факт първия хит, посветен на него. DJ Diamondz, известен ни покрай работата си със 100 Кила и Рут Колева, вкара изблиците на коментатора в рап ремикс, който само за двадесет и четири часа събра над четиридесет и две хиляди гледания в youtube.

Diamondz, или Стефан Величков, както майка го е кръстила, мечтае за парче с Daft Punk и през октомври се мести да живее в Англия, за да го постигне.

Стискаме му палци, а сега си говорим с него за футбол, не за музика.  


И: Къде гледа мача?
D: Ами аз не го гледах, а го слушах в една кола, бях в гората, на Копитото бях. Изкефи ме цялото нещо, много се смях и ми хрумна, че мога да го направя, но ме примързя, признавам си. После една приятелка ми каза, че идеята е наистина яка и ще стане вайръл и така…  

И: Гледаш ли футбол изобщо?
D: Само когато е интересно (смее се). Сега ще гледам „Лудогорец“ в Шампионска лига, но по принцип не се интересувам от български футбол. Виж, Световното го следях с голям интерес, но то е друга работа.

И: А викаш ли на мачове, ядосваш ли се?
D: О, да, много съм емоционален, много викам… Искам да подкрепя отбора си.

И: На кого си фен?
D: На Мексико.

И: Знам, че днес си се видял с Алекси Сокачев? Какво си казахте?
D: Май му е писнало малко от вниманието на медиите. Каза, че не обича да стои много под прожекторите, неговата работа е да коментира. Приема целия шум на майтап, но много се е изкефил на парчето.

И: Мислиш ли, че това ще те направи по-известен?
D: Наистина го направих на майтап, за да стане по-забавно на хората, но не вярвам да е интересно още много време. Все пак това не е „музикална творба“, по-скоро е комедийна (смее се).  Това не е музиката, която правя… Ако искам така да стана популярен, това означава да пусна поредица от такива неща, а аз не смятам да го направя.

И: Наистина ли не планираш втори хит? Загуби ме…
D: Досега не бях правил нищо такова, не съм се и замислял, но защо пък не. Ако от някъде изскочи материал… (смее се).

Ослушвай се добре, Стефане, защото „навсякъде има матрял“… и само „Лудогорец“!

Виж и епичната среща на авторката ни Ирина Денева с Бичето.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *