ЗНАЕМ КОГО ЗАБИ МИНАЛОТО ЛЯТО

Как летният секс може да ти излезе солено и какво точно да го правиш в градски условия

0 коментара Сподели:

Такааааа…. Палави русалки и напористи морски лъвчета, дойде часът на равносметката, когато всичко си идва на мястото. Ако през последните месеци ви е било фриволно и не ви е пукало кой знае колко, къде и кога влиза пясък на едни определени места, то с бавното настъпване на септември освен тенът пада и онази лятна лудост, която е замъглявала съзнанието ни дни наред.

Отпуснахме му края, но с връщането ни в града бавно и сигурно се завръща и едно отдавна позабравено нещо – трезвата мисъл.

Именно заради тази лукава хищница се е родила великата мъдрост „аху-иху, а после тихо”, която ти напомня колко простотии успя да свършиш за някакви си три календарни месеца. Ние знаем с кои тела се сля по морските брегове, ако и ти си спомняш, значи не всичко е загубено, но дори и да не е така, трябва просто да се отпуснеш и да следваш кратките и ясни инструкции по-долу.

Вариантите са няколко и се движат от шанса тотално да си се прецакал до заветното да си супер cool, без нито една  сложна гинекологична неприятност, написана със ситни латински букви в медицинския ти картон.

Готините варианти:

СЕКС С НАПЪЛНО НЕПОЗНАТ
Тук почти няма какво да се обърка, освен малките гинекологични проблеми, за които споменахме по-горе. Виждаш невероятно същество от противоположния пол (или от същия – всеки си има право на крайности), навън е омайна лятна нощ, текилата и менташкият алкохол на Жицата от Лагера си казват своето и вие двамата се отдавате на животински секс някъде от Шабла до Резово, без абсолютно никакви задръжки. На следващия ден всеки отлита със своите си гларуси и всичко е точно.
After the storm reaction: Внимание!!! Именно тук се познава кой е бил във Френския легион и кой е ходил на вечерно училище при Наталия Симеонова. Важни са първите няколко часа, до няколко дни след събитието, както си е при всички бедствия, независимо морски или градски. Единственото, което може да се каже, е: ОСТАВИ ГО ДА ОТМИНЕ!!! Бъди пич, независимо от пола и се осъзнай. Може да си чувал хиляди истории от типа мама и тати се запознаха на морето и сега са безумно щастливи вече 40 години, но това са пълни глупости, брат (или сестро), и ти много добре го знаеш. Това е лятна свалка, тя си е за лятото и трябва да си остане там, именно заради това така се казва.

Не звъни, не пиши есемеси, не мечтай как ще кръстите третото си дете, не откачай!

Ако запазиш тази линия на действие, може дори да имаш нечуван успех, от рода другият в играта да ти се обади в някой мразовит декемврийски следобед, за да ти предложи да си спомните горещите летни дни. И само още нещо – ако неволно се засечете с обекта на летните ти фантазии в 204 например, усмихни се, поздрави, попитай го дали е ок и отмини – нищо повече, наблюдаваме те!

СЕКС С МОМИЧЕТО/МОМЧЕТО НА МЕЧТИТЕ ТИ


Е тука направо ни разби и дори и ние не ти вярваме. Кажи честно! Преследва я/го цяла година в мръсната ни столица. То не бяха партита, уж случайни срещи при приятели, общи излизания, неволни клипвания, но тя/той за съжаление не ти връзваха нито за минута. И ето изведнъж на морето, Посейдон размаха тризъбеца и вие, гълъбчета, се оказахте вплетени на фона на морски залез, докато магически делфини скачаха над бурното море. Ти успя! Заби мечтаната сродна душа и сам не можеш да повярваш на късмета си. Най-лошото е, че сега грам нямаш идея какво да правиш и връщането в София ти се струва по-страшно от бягството на граф Монте Кристо от оня, гадния затвор.
After the storm reaction: Не ти завиждаме! Тук нещата са 50/50 и ти сам си знаеш, че положението от розово клони към леко кафево. Вероятността мацката или рицарят, които си жадувал през тежката зима, да са видели отчаянието ти и да са решили да ти пуснат само за лятото е голяма. Тогава хората стават една идея по-добри и искат всички около тях да са щастливи, което превръща твоя успех в благотворителна акция, а благодетелите ти едва ли ще са такива и след ваканцията. Ти обаче може да си просто умен и да се отдръпнеш рязко, не само след като се върнете по домовете, а още на морския бряг. Тази неочаквана маневра ще озадачи обекта на въжделенията ти и ще го обърка тотално. Обикновено ако ни предлагат картофена салата всеки ден, ние не искаме да я ядем. Ако някой обаче, без да ни предупреди, ни я отнеме, ще вдигнем бунт заради малките картофчета, защото си мислим, че те по право ни се полагат. Разбра намека, играй го недостъпно и си добави още сол, защото ще се избиват за теб по капанчета и ресторанти.

СЕКС С… НИКОГО
Малко ти е тъпо, че сигурно си единственият Homo sapiens, който не е успял да забърше нещо на морето. Отишъл си, видял си и според теб не си победил, но ние виждаме нещата по-различно. Толкова по-различно, че си отваряме бира в твоя чест и палим цигара за момчето, което… Всъщност твоята постъпка спада към готините варианти и ти нито за миг не трябва да се съмняваш в това. Бил си на морето, за да се забавляваш, и точно това си направил. Спал си на плажа, мятал си се от скали и от бар столчета на воля, смял си се и си се ебавал с всичките си приятели, които е трябвало да запомнят енти на брой женски или мъжки имена и да не вдигат на непознати номера, които ги тормозят денонощно. Ти просто си си направил кефа, лично за себе си, без това да включва полови болести и емоционални драми, а ние ти казвам браво и ти сваляме шапки от сърце.
After the storm reaction: Познай какво?! Да, точно така! На теб не ти се налага да мислиш сложни схеми и да се криеш зад спирките, когато видиш червенокосо момиче с бенка на лявото бедро. За теб морето си остава безкраен фън, с чисти спомени от летни нощи, добри приятели и пикаене от кея в Бургас. Ти си късметлия, защото единственото забравено нещо, което може да намериш в колата си, е на Тонката лулата и на Пешо китарата.

Ти знаеш, че в живота има и по-важни неща от две очи разплакани и безброй крака разтворени, което те нарежда сред свестните ни приятели, които и в градски условия са достатъчно свежи, че да отвлекат нещо сносно, когато им е необходимо.


Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ вариантитe:

СЕКС С НАЙ-ДОБРАТА ТИ ПРИЯТЕЛКА/ПРИЯТЕЛ


Еееее… Точно сега ли ти трябваше да си усложняваш живота така неимоверно. Всички ви се радваха, защото бяхте най-яките дружки, а даже нямаше и повей от сексуално напрежение около вас. Спали сте милиони пъти един до друг, ти си й разказвал за оная барманката с готините цици, а тя ти е споделяла за всички балъци, които са й чупили сърцето неведнъж. Знаеш кога й идва, а тя колко пъти си имал затруднения със самолета, като и двамата сте се смели от сърце на тъпите си моменти. Пили сте заедно, пушили сте, яли сте до повръщане, а тя се е държала като пълен пич винаги когато ти си бил по-пияната свиня от двама ви. И точно на това море вие решихте да се сношите. Тъпичко!
After the storm reaction: Сега всички знаем какво следва – абсолютна сконфузия. Дори не сме сигурни, че има такава дума, обаче не се надявайте, че ще ви се размине. Не знаем колко извънземни трябва да сте, за да продължи всичко по старому, защото почти няма шанс. Че ще ви е срам да се погледнете, е едно на ръка, но по-гадното е, че ще спрат денонощните обаждания, за да си простеете заедно, защото и двамата ще си мислите, че това са повече от „просто” обаждания. Тя ще си хване някое момченце по-късно, ти също ще намажеш и тогава вече ще ви е неудобно да си разказвате подробности от новите си филми.

Като цяло прецакваш едно супер готино приятелство за серия от оргазми, което си е едно немного интелигентно решение, но ти си знаеш…


СEКС С НА ПРИЯТЕЛКАТА ПРИЯТЕЛКА, КОЯТО СЕ ОКАЗА НА НЯКОГО ПРИЯТЕЛКА
Не сме се напили, а реално виждаме възможността да изчукаш на морето нещо супер свежо, което обаче впоследствие се оказва не изцяло свободно, така да се каже. Ако не познаваш гаджето й, си е направо бонус, но ако в София се окаже, че тя познава твоето или ти си далечен приятел с нейното, става доста кофти. Обикновено винаги жените са „леките” в ситуацията и ако ти си спал с „жена му”, си супер пич, но тя излиза от случката с епитети, прекалено екзотични дори и за нас. Ако пък си девойка, която е спала с на приятелка гаджето… не ни се мисли какво те чака наесен…
After the storm reaction: Ето, именно тук идва прословутата фраза от началото: „аху-иху, а после тихо”. Много е важно да се наблегне на тихото в случая. Единствения начин да ви се размине е да сте много тихички и двамата. Рано или късно всичко се разбира, но по-добре късно, от колкото още наесен. Мълчете си невинно, а ако компанията, която е станала свидетел на летния ви грях, е тактична – още по-добре. Шансовете ви да изкарате една мирна и спокойна зима се увеличават значително.

СЕКС С ОБЩ ХАРАКТЕР
Тъкмо си мислехте, че за първа година сте срещнали изключително опитена и скромна особа, с която сексът е бил супер, а вие тайничко се надявате да я видите пак, защото нямате причина за обратното. Точно тогава разбирате от ОБЩИ приятели, че новата ви изгора я наричат общата/общия, бръмчалка, гларус, палавница, оборотна и т.н. и е цяло чудо, че сте се домогнали до нея/него на огромната опашка чакащи. Пенка или Пенчо, както условно ще ги наречем, имат толкова навъртени километри по спортно въргаляне в пясъка, че могат да се класират за олимпиада, а фактът, че още не им се плаща за уменията, се дължи единствено на капчицата останала гордост в ненаситните им сърца.
After the storm reaction: Ха-ха-ха-ха. Извинявай… но направо не можем да повярваме, че не се усети, когато той те сваляше с фрази от типа: „Знаеш ли, че имаш страшни очи…” и „Толкова си различна от останалите момичета”. Заучената походка на гларус и чувалите с рапани, които държи под леглото, за да ги подарява на случайни туристки, трябваше да те накарат да се светнеш по-рано. От другата страна нещата стоят по абсолютно същия начин. Фактът, че си легна в палатката ти още след половин водка и че правеше неща, които те накараха да се замислиш дали да не й викаш Многоръката Шива, трябваше да ти отворят очите. Ако тогава си бил твърде пиян, можеше да се замислиш, когато сподели името й с приятелите си, а те ти казаха „Фифи мръсната ли?” и единствената им реакция беше смях и нечленоразделни въздишки. Съвет нямаме, освен заветното: не мисли за това!!! Надявай се и никой друг да не знае или да не мисли също. За финал те успокояваме, че каквото си е било на морето, си остава там.

Не носи пясъка в града и не се дави във ваканционни спомени.

New day – new way, септември е на прага!!! Stay cool по градски!

И докато още не си отписал морската тема си припомни как да загубиш приятел с един пост.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *