Улица Иван Вазов е тенис корт

Ставай да разцъкаме в центъра на София

0 коментара Сподели:

Ако си се чудил къде да разцъкаш малко тенисче, вдъхновен от финала на Уимбълдън миналата седмица, вече няма за какво да се притесняваш. В центъра на София „врати“ отвори идеалното място, което предлага всичко необходимо за едно „мачле“ – подходяща настилка, перфектна локация и дори достатъчно седящи места за екзалтирана тълпа, която да наблюдава двубоя.

Кой да предположи, че най-доброто предназначение на улица „Иван Вазов“ в столицата ще бъде тенис корт!

Нещо повече – спортното съоръжение изобщо няма да бръкне в джоба на данъкоплатеца (за разлика, например, от простото използване на улицата като свързващ път между „Шишман“ и „Раковски“), тъй като е изградено от вече наличен червен чакъл, изпълняващ перфектно функциите на клей, и тоалетна хартия (която винаги е на промоция в поне един голям магазин) за очертанията. За седящи места и подкрепа на публиката с храна и напитки, се грижат от съседните заведения.

Първи на корта излиза Момчил Захариев, който след леко разцъкване установява, че настилката е супер за тенис. Димитър Караниколов пък вижда пълния потенциал на локацията и решава да заснеме провеждането на цял един мач. Напрегнатите разигравания гледаме в следващото видео и отправяме апел към отговорните лица:

Оставете си улицата така, поне ще можем да спортуваме в обедната почивка!

IVAN VAZOV OPEN from Dimitar Karanikolov on Vimeo.

А кои са басейните на София показваме тук.

В YouTube канала ни пък ти показваме някои от най-добрите коктейл барове на София

Учим те и на здравословен живот с веганство for dummies

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *