За да не ти духа

Противовъздушна отбрана

0 коментара Сподели:

Да си го признаем. През ля­тото студената въздушна струя от климатика често има статута на злия фантом, от който ако не бяла смърт, ще си докараме поне настин­ка. Заради разположението на вътрешното тяло и мебели­те, ежедневно сме изложени на неприятно течение в офиса, магазина и у дома.


И сега… внимание! Никога не сме си представяли, че нещо, наре­чено дефлектор за контрол на въздушния поток на вътреш­ното климатично тяло, може да се окаже крайъгълният камък по пътя към мира в офиса на Go Guide!

Край на ежедневните пре­стрелки от рода „Духа ми!“, „Не ми духа“, с които приличаме на мисионери от противовъздушна отбрана.

С гениалното и революционно изобретение на нашите бургаски приятели от рекламна агенция „Мотив“ вече можем да изкараме лятото в мир, спокойствие и на завет. Край на схванатия врат и болките в гърба! Вече се наслаждаваме на приятна температура през цялата година. Продуктът е без аналог на пазара, а монтажът му – като разходка с лодка. Не са нужни инструменти
и пробиване – само за 15 минути монтирахме няколко Smart Wing продукта в офиса. Иначе комплектът e универсален и е за вътрешно тяло от 60 до 110 см. 

Жега в центъра на София

Свежите напитки, които да не пропускаш това лято

Гледа ли новото ни видео?! Виж заедно с Тео Чепилов и Драго Симеонов кои са най-добрите моменти от хит сериала Stranger Things и спечели награда

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *