Нова парти локация в София: 7 дни Urban Fest

Клубният и градският дух се събират на едно място тази седмица

0 коментара Сподели:

Изразът „след работа“ звучи толкова благо, колкото и думата свобода. Знаеш, че също като теб през отпускарския сезон обичаме да усещаме морския бриз в косите си. През повечето седмици от лятото нашата котва е хвърлена в столицата.

Ние обаче не се оплакваме – напротив, душите ни пулсират заедно с ритъма на града.

Като твой най-верен пътеводител в дебрите му ще те преведем през неговия лабиринт от летни събития. И ще ти докажем, че през работната седмица можеш да разпуснеш като за поне две отпуски време.

Виж повече: Лятото в бутилка: 3 джина за топлите вечери

Градският дух минава през всяко кътче на любимите ни улици. Тази седмица той намира своя дом в посока „Оборище“. От 1 до 7 юли между 18:00 и 21:00 часа в Serdika Center ще отидем за много повече от любимия ни шопинг.

Едни от най-добрите изпълнители и DJ-и у нас ни очакват за първите разбиващи afterwork партита за сезона на тазгодишния Urban Fest.

Любимите ни коктейлите отново са неизменна част от щастието, наречено летен купон. Клубният, градският и отпускарският дух се събират на едно място, за да отпразнуваме заедно две неща освен слънчевия сезон. Края на работния ден и началото на свободата. 

Основните заподозрени за разбиващите партита вече са ясни. В деня след Джулая ни очаква вълшебното дуо на Зорница Славова & Михаил Бозев. На следващия ден са Yagoda Treneva & Ilia Kolev, а преполовяването на седмицата ще отпразнуваме с Lina Nikol и Станислав Арабаджиев. Малко преди края ѝ се пренасяме в акустичната част на живота с Yavor Velchev – Yavi. С любимия петък даваме старт на DJ уикенда в Serdika Center.

Началото на уикенд купона ще постави не кой да е, а градската легенда DJ Marten.

И всичко това, докато вкусваме от чашите си, пълни с Aperol Spritz, Larios и Lolea. 

Виж повече: Търсачката с Мартен Роберто и Сантра

"Градска култура" е темата на следващата изненада в Urban fest – изложба на култови кецове, променили стила ни завинаги. По време на феста ще се докоснем до емблематични модели на едни от най-известните стрийт марки в света. Неподражаемият модел маратонки на Майкъл Джордан в колаборация с Nike, класиката на Nike Air Command, първата колаборация на Кание Уест и Addidas – ADIDAS YEEZY BOOST 350 V2, и още много обувки, оставили отпечатъка си в историята на модата – това ще имаме шанса да видим от 1 до 7 юли. А самият DJ Marten ще покаже личния си фаворит. Звездата на изложбата ще бъдат обувките, променили историята на американския баскетбол – Air Jordan 1. Техен горд притежател е DJ KXCKS, който ще подгрява публиката в търговския център през уикенда (05-07 юли).

Ние ще отскочим на парти в мола поне веднъж тази седмица. Да, не отиваме на шопинг, но не го изключваме от плановете си. Знаем, че след като видим култовите обувки на стрийт културата, може и вътрешният ни порив на фешън джънкита да ни подтикне да влезем и в някой друг магазин… Затова е важно да знаеш, че с всяка покупка над 50 лева можеш да спечелиш някоя от вълнуващите награди на Serdika Center. Какво се крие под мола и какво друго можеш да очакваш от фестивала на градския дух, виж ето тук.

DJ Cass: Ъпсурт, котки и тишина.

Музикален съпровод: Let the Sunshine in.

А как се предпазваме от слънцето в града и на плажа, разбери от новото ни видео.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *