5 начина да вкараш слънце в косите си

Бъди лятна принцеса от първия кичур до връхчето на тока си

0 коментара Сподели:

В крак с времето означава и в крак с всяко мъничко облаче и всеки силен лъч светлина навън. За да си лято от горе до долу, трябва да заложиш не само на любимите отворени обувки и фееричните рокли, но и на истински приказна коса. Сезонът на дългите нощи навън и вкусните коктейли изисква само едно от нас – да попием цялото слънце. Как да вкараме звездата, около която се въртим, в собствените си коси?

Бъди принцеса и слагай бързо слънчевата диадема

Съвсем скоро ти разказахме за силата на новата градска корона – диадемата. Всяка ърбън принцеса трябва да я притежава този сезон, но как точно тя ще донесе слънцето в косите ни? С форма на лъч и сякаш потопена в течно злато, диадемата определено ще вкара лятото в аутфита ти. И така слънцето със сигурност ще озари лицето ти още по-добре – тя прибира косата и ти помага дори в най-рошавите ти дни да изглеждаш стилна.

ВИЖ ПОВЕЧЕ: Короната ти подхожда, градска принцесо

Фибите са новото черно

Нали се сещаш как като малка ти беше любимо да си слагаш фибички с цветя, черешки и всичко сладко на света? Сега е моментът да вкараш най-слънчевите от тях в косите си, защото те са новият хит на сезона. Най-хубавото е, че колкото по-масивни са, толкова по-добре за визията ти. А слънчевите фиби са в изобилие и дори не е нужно да си търсиш такива с перли, с камъчета – грабни някои по-шантави от шкафа ти, пълен с детство, и си готова.

Така фибите не само са новото черно, но са и новото лято в стила ти.

Всички слънчеви лъчи са твои

На омбре или на кичури – има безброй начини да вплетеш слънцето в косите си, без да премахваш изцяло останалите сезони от тях. За разлика от омбрето, което дълго време беше основен акцент във всяка прическа, кичурите сякаш бяха напуснали сърцата на коафьорите. Тази година правилата на играта се променят и кичурите дори изместват омбрето във фактор „тренди“. Именно те са най-лесният вариант да вкараме слънчевите лъчи в косата си, без да я заслепяваме от слънцето изцяло. А омбрето е онзи зареждащ изгрев и нежен залез, който винаги ще остане в сърцата (и в косите) ни.

Професия блондинка (но само през лятото)

Да си дойдем на думата – нека потопим косата си в цялото слънце на света! Какво по-лятно от една рязка смяна на прическата в цвят злато? Блондинките категорично са най-слънчевите същества на света и зареждат всяко място с неповторимата си енергия (брюнетките да не ни се сърдят, те си имат още 3 сезона). Затова,

ако се чудиш дали да покажеш и с косата си, че е лято – сега е моментът да го направиш.

Като се погрижиш тя да блести по-ярко от слънцето

Вече сме ти казвали, че слънцето ни е пръв приятел, но може и да е враг. Щом сме решили да потопим косите си в магията му, трябва да се погрижим те да останат здрави от това приключение. Новата серия на Klorane се превръща в нашия личен щит срещу опасните слънчеви лъчи. Независимо дали сме избрали да сме най-готините блондинки, феите с кичурите, или сме решили да разнообразим косите си с пъстрите аксесоари – те идват на помощ. В серията с вълшебното растение иланг-иланг откриваме шампоан, балсам и мултизащитно олио. А защо иланг-иланг ли? 

Восъчната есенция на цветовете предоставя вътрешна и външна защита за коса, изложена на слънчева светлина.

Иланг-Иланг е магическото растение, което се грижи косата ни да остане погалена от слънчевите лъчи, но не и засегната от милувката. За щастие, няма нужда да летим чак до Коморските острови, където расте, и да разчитаме, че ако се излегнем на сянка под него ще се предпазим от слънцето – най-важната съставка от дървото вече е в специалната серия грижа за коса на Klorane, състояща се от три продукта: подхранващ шампоан, който компенсира изсушаващите UV лъчи, интензивен възстановяващ балсам, с който косата възвръща мекотата и бляска си и защитно олио, което подхранва и защитава изложената на слънце коса в дълбочина. Така от глава до пети ще блестим и дори ще заслепим яркото слънце навън. И ще сме истинско лято.

Ето и как да носиш малката бяла рокля през лятото.

Това е Малко Търново – улицата в един дубъл.

Искаш ли да знаеш кои са топ местата за брънч в София? Новото ни видео е тук.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *