Събития за след работа: 02 – 07 юни

Бъди героят на седмицата

0 коментара Сподели:

Събрали сме ти качествени интелектуални и социални забавления, които да изстрелят следработното ти настроение в космоса на вдъхновенията. Черпим нови сили и знание от майсторите в занаята, които споделят с нас тайните от кухнята на успеха. Не забравяме и не по-малко важните приключения all around the world, за които сме отделили цяла една делнична вечер. Коя – чети тук.

СЕДМИЦА НА ГЕРОИТЕ: ГЕРОИТЕ ГОВОРЯТ
Понеделник, 19 часа, кино „Култура“

Може и да не го подозираш все още, но доброволчеството е безкраен генератор за супер вдъхновяващи хора и истории. Чакаме те в кино „Култура“, за да чуем на живо няколко такива. Всеки от героите, с които ще се срещнеш, идва със своята кауза за социална промяна и със своя заряд да предава доброто нататък. Този понеделник това са Виктор и Калина от фондация „Очи на четири лапи“, Ивана Кънчева от сдружение „Алцхаймер България“, Росен, Методи и Велизар от Отвъд Спорта, Янина Танева, Ideas Factory Association / Фабрика за идеи, Деси Вълчева от социалната кухня към храма "Св. Пророк Илия" и Благовеста Пугьова и Зойко Миленков от Фондация ПОДАРЕТЕ КНИГА и TimeHeroes.

FROM REACH TO ENGAGEMENT. MARKETING STRATEGIES FOR DIGITAL CONTENT
Понеделник, 18.30 часа, Cosmos Coworking Camp

Ако From reach to engagement. Marketing strategies for digital content ти говори, то това е достатъчно показателно, че събитието със сигурност има с какво да те интригува. Част от DigiComNet, които гостуват в София, ще имаш възможността да чуеш от А до Я за дигиталния маркетинг от самия вицепрезидент на компанията.

PATHOS|GEORGI NIKOLAEV
Вторник, 19:30 часа, Място 167

В изложбата, която се открива този вторник и продължава до 15-и юни, ще видим дванадесет двойки произведения, които жвеят в пространството около себе си и напомнят, че всичко, което познаваме има непозната страна. Те се виждат, но не контактуват, а само наблюдават света, в който, ако едната крайност я няма, как бихме могли да видим другата; света, изпълнен с противоположни състояния в скалата на една и съща категория. Изледваме "патоса" с Георги Николаев в  "Място 167".

UNUSUAL IMAGES / BASED ON TRUE STORIES AND EVENTS!
Сряда, 19 часа, Gifted Sofia

В сряда вечер сме на откриването на първата самостоятелна изложба на Александра Георгиева / @sa6ettu. На територията на Gifted Sofia и в компанията на най-цветните и готини градски хора ще отпразнуваме дебютната и изява. Изложбата Unusual Images те очаква вдъхновена от абсурда, който всеки от нас носи в ежедневието. Ела да се позабавляваш с гротескните рисунки и кой знае, може би всеки от нас ще разпознае частичка дневен дебилизъм, който носи в себе си.

БОРХЕСТРИПТИХ ОТ ЯСЕН ВАСИЛЕВ | ДНК
Четвъртък, 19.30 часа, ДНК

Разшири мирогледа си с нещо различно – откриваме го в ДНК, денят е четвъртък. „Борхестриптих“ е вторият текст за театър на Ясен Василев, писан през 2012 г. Стъпва върху три разказа на Хорхе Луис Борхес – „Смърт и компас“, „Вавилонската библиотека“ и „Другият“ – които наслагва един върху друг заедно с елементи от биографията на писателя. А в изпълнението са замесени Василия Дребова, Мартина Апостолова, Цвета Дойчева, Яна Бобева.

КЪСО КИНО С ИСТОРИИ: ИЗОСТАВЕНИ МЕСТА
Петък, 19.30 часа, Клуб на пътешественика

Пътешествениците продължават да ни разкриват тайнствени и изоставени местенца от близо и далеч. Този петък гост ще бъде Любо Иванов – любител фотограф на изоставени места. В разказ и снимки той ще ни преведе през някои от най-ЛЮБОпитните урбекс локации в България. Освен това ще видим призрачни градове и рушащи се архитектурни чудеса; бункери, подземия, изоставени жилищни комплекси и места, за които средният човек никога не се замисля. Те се превръщат в арена на набиращия по цял свят скорост урбекс туризъм.

Музикален съпровод: Let the sunshine in

Зад всеки коктейл има(ш) история

Какво още се случва в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *