Неастрологичен хороскоп: 20 – 26 май

Какво вещаят звездите според маг Жаклина

0 коментара Сподели:

Привет, читателю! Отново съм аз, маг Жаклина, с порция от хороскопа, с който всеки може да си намери кавалер или дама за бала! 

Овен

Понесохте доста обиди в последно време, но се опитайте да гледате на тях като на нещо градивно. Всеки шут в задника е крачка напред! Все пак не стойте да чакате само някой да ви рита, бъдете проактивни и правете по някоя и друга стъпка сами. 

Телец

Знам, че ви се иска вече да е лято, за да ядете октоподи и калмари по родопски, но трябва да изтърпите още 2–3 седмици. Междувременно хвърлете едно око на новия сериал за Чернобил. Временно ще ви откаже от това да ядете марули, репи и зелки…

Пет сериала, които да не изпускаме през май

Близнаци

Марс е в Нептун, което означава, че

късметът ще е с вас всеки ден от 20:30 вечерта до 06:00 сутринта.

Възползвайте се умерено и по предназначение, if you know what I mean…

Рак

Дамите от знака ще преживеят флирт с таксиметров шофьор, след който ще преосмислят доколко месечната карта за градски транспорт може да им осигури 3 оргазма за 45 минути. Господата да прибягват до флиртове с таксиметрови шофьори само в краен случай. Освен това не са препоръчителни и срещите и отношенията със следните знаци: Дева, Стрелец, Везни. Не за друго, просто не ме кефят. 

Лъв

Тайно ви обичам. Когато съм в лошо настроение, винаги си представям, че съм зодия Лъв и да ви кажа – това рабоЛъв!

Дева

Седмицата ще бъде много по-лесна за вас, ако заложите на прагматизма в комбинация с премерена доза хазарт като своя житейска философия и после заложите на знак 1 за победител в мача между Рен и Лил.  

Везни

Не мога да кажа, че ви харесвам, но не сте ми и напълно безразлични.

Затова ето един съвет от мен: не бъдете калъфи, а си купете нов калъф за телефона! По-практично е.

Скорпион

Романтиката не е в кръвта ви, но ако сте по-хитри, можете и да я използвате, за да ударите нещо в бързината. На 21 май празник има Верона, градът на Ромео и Жулиета. Използвайте го като романтичен повод за покана на по чаша италианско вино и после си правете каквото знаете. Ако и двете страни са доволни, всичко е точно!

Оля Идва с майските вина

Стрелец

Мъдрите хора са го казали: Винаги вари ориза в съотношение 2 към 1 в полза на водата! Благодарение на този съвет няма да умреш от глад, което е едно добро начало, преди да преминеш към разрешаването на останалите си проблеми. 

Козирог

Избягвайте избелващите пасти през тази седмица, както и внимавайте с избора си на конец за зъби. Венците ви са изключителни уязвими, така че временно прекратете войната със зъбния камък и плаката. 

Водолей

Тръгнете на война срещу себе си!

Установете кое у вас ви дразни най-много и го променете! Нос и бюст се отхвърлят като варианти. За тях си има пластични хирурзи като чичото на маг Жаклина, д-р Китоловски. Потърсете ме, за да си запишете час, консултацията през май е с 50% намаление!

Риби

Винаги съм имал специални емоции към вас, макар и вътрешно да не ви харесвам особено. Възползвайте се от празничния 24 май и поканете някой/някоя, по когото си падате, на среща с оригиналния претекст, че освен на славянската писменост и култура денят е и европейски ден на парковете, а в Бразилия – национален празник на кафето. Сега ако не се навият за разходка в парка за по кафе, няма кога. Действай!

Ако имате нужда от персонални хороскопи, звездни карти, чистене на лоша карма, изцеление от махмурлук и възвръщане на девственост след абитуриентския бал, можете да ме потърсите на Фейсбук страницата на маг Жаклина!  

Канабис за сутрин или вечер

Накарай ме да ми пука, иначе ме губиш

Какво се случва в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *