Събития за след работа: 20 – 24 май

Експериментирай с нас

0 коментара Сподели:

Тази седмица се залавяме да разнообразим усещането си за живот. Любопитни събития дебнат от всеки ъгъл на деня и нощта, така че осмели се да излезеш извън границите на познатото. Вълнуващи истории, музикални предизвикателства и очи в очи с непознат – виж какво те очаква тук.

ПреОткриване на Фермерски пазар “Иван Вазов”
Сряда, от 14 часа до 19 часа, ул. „Краище“ 29

Преоткриваме Фермерския базар. Силно ти препоръчваме да се разходиш и да разгледаш всичките натурални богатства, които може да ти предложи. В обедната почивка или веднага след работния ден – сега е моментът да се погрижиш за себе си с качествени продукти с доказан произход, отгледани с любов към хубавия живот.

Нощ на историите І Писатели и поети разказват
Сряда, 19 часа, Книгата /The Book 

Първата по рода си „Нощ на историите“ – писатели и поети ще разказват истории – лични, семейни, преживени през различни исторически епохи. Истории за писането и истории между редовете на техните книги, които дори да не си чел, ще ти бъдат интересни. Ела да си правим компания с познатите и любими на много от нас – Аксиния Михайлова, Ангел Иванов, Виргиния Захариева, Йордан Ефтимов, Марин Бодаков, Петър Чухов, Петя Кокудева, Румен Баросов и Стефан Иванов.

Очи в очи с непознат: Големият зрителен експеримент 2019
Четвъртък, 17 часа, бул. „Витоша“ 66

Как ти се струва идеята да оставиш всичко настрана, за да споделиш поглед за няколко минути с напълно непознат. Големият зрителен експеримент е възможност да забавиш постоянния цикъл с истинско и неповторимо изживяване, което да предизвика съвсем нови емоции в теб. Лично на нас това ни се струва супер любопитно и нямаме търпение да се включим в инициативата на столичния булевард „Витоша“.

Closing #VoteForDance party with DJ Irmenac
Вторник, 22 часа, ДОЛУ

Познаваме Ирмена Чичикова от големия екран, но я харесваме и зад пулта. Вдъхновени от музиката за танцуване от 80-те и 90-те, ще раздвижим тела на много ретро поп, фънк, ню уейв, денс рок и френско диско. В комбинация със съвременни парчета и специално настроение за всички любители на забавленията в „Долу“.

ЕКШЪН дублаж LIVE VOL.10 | ТЕО is BACK ' CLUB Alcohol 23.05
Вторник, 20 часа, клуб „Алкохол“

Седмична доза забавление и култ към екшън дублажа те очаква в клуб „Алкохол“. Заподозрените зад микрофона са Драго „Изпочукващия“ Симеонов и Тео „Съблезъбзъл“ Чепилов, които ще ти дадат нов прочит на познатите ленти. Остави предразсъдъците вкъщи и се впусни в комедийна битка със сигурна победа, само не забравяй да резервираш мястото си предварително, за всеки случай.

Посети ли вече новото място за вино в София.

10 култови БГ гаври с песни.

Какво още се случва в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *