Малко невнимание и си пропуснал и това парти

Или кой е статусът, който вдъхнови партито на Absolut

0 коментара Сподели:

Клик, чат, ентер и целият свят може да се прецака. "Малко невнимание и си натиснал ентер" официално е мотото ни в социалните мрежи. Тези велики думи са на Милен Баятев – победителя в кампанията на Absolut – #AbsolutVoices, за която ти разказахме неотдавна. Това вселенско предупреждение беше избрано от някои от любимите ни градски агенти – поета Стефан Икога, мастършефа Божана Кацарова, рапъра Григовор и половинката на дуото на Майко Мила! – Елисавета, по-известна като като Letiashtata Kozzila Erato. Кулминацията на кампанията пък е Absolut-но велика – грандиозно парти с култовия DJ Tensnake.

Още през март по софийските улици се появиха тайнствени постери със статуси на тях. Първоначално се оглеждахме за скрита фейсбук камера, но след това Absolut сложиха картите си на масата и разкриха, че това е тяхна кампания. Небезизвестното им жури трябваше да прегледа и да прочете (и да се посмее) над 700 забавни, мъдри, гневни и интересни татуси. И така, докато не стигнаха до този на Милен Баятев. По професия пожарникар, по душа (вече) интернет сензация – той подпали главите на журито и има защо да е техният финален избор. В статуса на Милен се съдържа цялата идея на кампанията – социалните мрежи и влиянието им върху нас. А кое е по-влиятелно от остроумните статуси в интернет? 

Малко невнимание и може да пропуснеш и това парти…

А кой иска да пропусне компанията на това култово жури, на остроумния победител и, разбира се, на DJ Tensnake. Един от любимците на софийската клубна сцена идва, за да вдигне настроението до абсолютния максимум. Marco Niemerski, познат като Tensnake, е с  кръвна група "хаус, диско и фънк". Coma Cat пък е хитът, който го изкара на върха на клубната сцена. Преди и след неговия сет зад пулта ще застанат Clipper и Emil Doesn’t Drive oт българския тандем Disco Comrades. Затова обещаваме, че ще вдигнем много шум на 17 май на абсолютното парти в подземната зала на Corso Party Center срещу Руската църква. И ще те чакаме, за да довършим купона заедно. 

Trombobby и C-Mo: комбинацията от ноти, която чакахме

Събитията за след работа не са за изпускане

Какво още се случва в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *