Незалязващото слънце на Финландия изгрява над София

Там, където можеш да отпиеш от слънцето и северното сияние

0 коментара Сподели:

Всички искаме денят ни да бъде поне малко по-дълъг от 24 часа. На Земята обаче има специални места, където през лятото слънцето не залязва повече от месец! Едно от тези вълшебни кътчета е и Финландия. Там, където имаш цялата светлина на света и притежаваш времето, което иначе никога не стига. Белите нощи обаче не изключват забавленията на тъмната част от денонощието. 

Elements of Finlandia – това е събитието, което ще ни срещне с уникалния природен феномен на дългото лято през призмата на неустоими коктейли.

Там ние ще получим възможността да отпием от мистичното незалязващо слънце и да утолим жаждата си за изненадите на живота. А ние сме сигурни, че дори и да нямаме дълги бели нощи, то Finlandia ще ги пренесат със себе си тук във формата на коктейл. 

Освен с незалязващото си слънце обаче, страната на стоте езера е известна и със северното си сияние. А какво по-вълнуващо от това да опиташ от чудото на природата, още повече когато то е забъркано в коктейл? На Elements of Finlandia ще можем да направим именно това. Огромно разнообразие от вкусове и, разбира се, почерка на отличаващата се Finlandia. И, сигурни сме, със северно сияние по небцето, няма как нощта да не заблести. 

Изненадите от Finlandia обаче не приключват с това събитие.

Те ни представят и новия дизайн на бутилката си, който изцяло носи образа на митичната скандинавска страна в себе си.

От изваяната ѝ ледена форма, до етикета, в който лъчите на  слънцето огряват силуета ѝ – всичко в нея е различно по един разпознаваем начин. “Водка от земята на незалязващото слънце”- това е изписано на бутилката и ни напомня, че тя идва не откъдето и да е, а от земята на дългите бели нощи. И ще можем да я видим именно на Elements of Finlandia. 

Ако искате да усетите вкуса на северното сияние, можете да го направите на Elements of Finlandia от 20 до 26 април. Всеки ден в периода от 18 до 22 часа ще имате възможността да опитате оригиналните коктейли, които Finlandia предлагат. Входът към незалязващото слънце е свободен, а порталът към лятото на Скандинавия е на площад "Света Неделя: №5. 

Това са нашите предложения за къмпинг, милиард звезди и живот на открито

Ето и 10 причини да посетиш Малта и Гозо

Какво се случва в града?! Последвай ни в Instagram и разбери пръв. 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *