Les Twins и хип-хопът, който раздвижва всички сцени

Две момчета, един талант и много хип-хоп, които вкупом пристигат в София за едно специалено Black Beats парти

0 коментара Сподели:

Всеки се ражда с някакъв талант. Както обаче става в живота – така и с талантите няма как да сме равни. На някои е даван повече, на други по-малко. При момчетата, с които ще ви срещнем днес, смело можем да кажем, че е изсипван с шепи. Те са пример за това как с много късмет, труд, но най-вече талант, можеш да постигнеш мечтите си. И как това, че си различен с нещо, е най-големият дар. 

Les Twins са две обикновени момчета от Франция, които умеят да танцуват по необикновен начин. Добре де, за обикновеното може би малко ви излъгахме. Лорънс и Лари са близнаци. И докато повечето близнаци се стремят да правят различни неща един от друг, те се развиват в една и съща област – танцовото изкуство.

И го правят дяволски добре. 

Вълнувахме се през цялото време, докато подготвяхме тази статия, и тоне само защото изгледахме почти всички възможни клипове на Les Twins в Интернет. По-голямата доза вълнение дойде от факта, че ще можем да видим близнаците и офлайн, съвсем на живо и директно и то не къде да е, а в клуб. Събитието, което предстои в PM, определено е едно от най-положителните, които са се случвали на клубно ниво в София през последните години и ще донесе така необходимото раздвижване (в конкретния случай и буквално, и преносно). Ако по принцип сме свикнали подобни събития да се случват по-скоро на концертно ниво, то пренасянето им към нощния живот на града е сигурен белег за това, че още повече хора – и то правилните, тези които наистина се вълнуват от хип-хоп културата, ще могат да се насладят и на танцовото изкуство, което всъщност е толкова огромна част от нея.

Историята познава много подобни съдби. Тръгваш от гетото без пукнат лев, за да сбъднеш мечтите си. Затова няма да ви обясняваме колко уникално е как се е развил живота им. Тези момчета просто ни показват, че когато знаеш какво искаш и знаеш, че си добър и има смисъл в мечтите ти, няма да си позволиш дори и да откриеш причина, за да се откажеш от това, което иска душата ти. Да, историята познава такива съдби. И това е достатъчна мотивация, за да докажеш на вселената с какво си по-различен от другите упорити мечтатели по света. 

Как обаче се става толкова добър? С цяло десетилетие работа по това, което имаш по рождение – талант. Лорънс и Лари не спират да ходят по участия и нито за миг не се отказват от стила си, който по времето, в което започват, е коренно различен от общоприетото в хип-хопа. Иноватори в танците, те са толкова добри и в останалите жанрове, като неведнъж ги смесват в изпълненията си. А всеки конкурс, в който участват? Печелят го. Всяка сцена, на която стъпят? Покоряват я. И стават все по-добри. 

Миси Елиът, Ники Минаж, Фарел Уилямс. Това е само малка част от звездите на холивудския небосклон, с които те са работили. А за да те издирва цели две години самата Бионсе, не само защото иска да работи с теб, а просто защото иска да се запознаете…

Тогава разбираш, че в тялото и в душата си имаш зверски талант.

Когато всичко това е умножено по две и тези две половинки образуват вдъхновяващи танцови изпълнения, нямаш право да спираш да танцуваш. И така – с ежеминутен труд и мечти в душата си, ставаш част от Големите. Тези момчета го знаят най-добре.

Les Twins са звезди. Не преувеличаваме – покриват абсолютно всички критерии, за да сложат официално "звездния статус" до постоянно увеличаващите им се статуетки от конкурси. В официалния си профил имат почти 2 милиона последователи, а в личните си имат общо милион и половина. С танците си обикалят целия свят и в плановете им думата "почивка" отсъства с години напред. И да, освен талантливи, близнаците са и красиви – именно Vogue ги описва като едни от най-стилните мъже в момента. 

От Франция до САЩ… та чак до България. Световноизвестните близнаци идват за първото си участие у нас на крака (но ако решат и на ръце), за да ни покажат  "що е то модерен хип-хоп". Момчетата ще са черешката на тортата в събитието BLACK BEATS by DJ Doncho и ако искате да се сдобиете с билети, трябва да отидете рано-рано на място, защото няма да ги откриете онлайн, а само на място в клуба. Повече от щастливи сме да знаем, че имаме възможността да видим звезди от такъв ранг в България. Нещо повече – за една вечер момчетата ще станат част от нощния живот у нас и ще можем заедно да се потопим в бийта на вечерта.

Les Twins ще взривят сцената с таланта си, а купонът е гарантиран, когато носят този гигантски заряд… и то умножен по две. Мястото е PM Club, часът е 23:00.  А и душата винаги има нужда от танц, а когато предложението е двойно, няма как да откажем. Особено на Les Twins. 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *