5 събития за след работа: 04 – 08 март

Предизвикай себе си с нещо неочаквано преди осми март

0 коментара Сподели:

В седмицата преди Празника на жената ще те разходим из най-изненадващите случвания, които ни напомнят, че София винаги те предизвиква към нещо неочаквано. Още от сряда започваме с готин лайв не къде да е, а в „Строежа“, както се казва по домашному. През останалото време ще се забавляваме на София Филм Фест в комбинация с нови готини барове, премиери на книги и изложби, за да завършим подобаващо с One night stand в НДК.

SVILEN NOEV – LIVE AT CLUB STROEJA – 6 MARCH 2019
Сряда, 22 часа, Stroeja

Да излезеш вечер в средата на седмицата не е пълно табу, особено когато Свилен Ноев те очаква за як лайв в „Строежа“. Има неписано правило, че сряда вечер в баровете готви най-големите и запомнящи се изненади, така че няма да му мислим много. Топлия полъх на пролетта вече го усетихме и с охота ще се „пуснем“ до любимия бар на ул. „Леге“, където след концерта по традиция ни чака афтър парти с музикална селекция на Мартин Михайлов.

ПРЕМИЕРА: „КОГАТО ПОРАСНА, ИСКАМ ДА СТАНА ЧУЖДЕНЕЦ“
Четвъртък, 18.30 часа, Culture Beat Club

Ели Цонова ни е позната и отдавна любима както със своите минималистични фотографии, така и с непринудената си страст и положително отношение към живота. Дебютната ѝ книга вдига завесата около личните истории на повече от 30 човека, които са преминали през легендата „чужбина“ и са я преживели сами, всеки по своя начин. Това са разкази за успеха, който не зависи от местоположението, а от силата на мечтата. Вече ти представихме ексклузивно някои от историите в книжката, другите очакваме с нетърпение.

„ДА ХОДИШ ПО ВОДА“ ОТКРИВА 23-ТИЯ СОФИЯ ФИЛМ ФЕСТ
Четвъртък, 19 часа, Mеждународен София Филм Фест

23-тия международен София Филм Фест ще бъде открит с филма – разказ за Христо Явашев – Кристо и един от най-големите му проекти – „Плаващите кейове“. Какво е вдъхновило и привлякло вниманието на Кристо към Изео в подножието на Алпите, където оранжевите полиетиленови кубове покриха водата и ни дадоха неповторимата възможност да ходим по вода, и как се е зародила идеята за проекта, който световнопризнатиятартист започва още преди години заедно със своята съпруга и партньор Жан Клод. Всичко това ще разберем в първия фестивален ден на територията на НДК.

HOLLYWOOD IN SOFIA/EXHIBITION
Четвъртък, 18.30 часа, Republica

Четвъртък вечер настроението ни е Hollywood, дрескодът в бар Republica и Tell meсъщо. Дестинациите са ти наблизо – първо ще се отбием в „Република“ за по питиета и изложбата на Милена Иванова – Пипи, която ще ни разходи в налудничавото си съзнание, където ще се срещнемкриви, характерни, диви и причудливи образи на популярни холивудски знаменитости. После с бодра крачка се отправяме към Tell me и афтър събитието с музиката на Mister V.

TRASTENA ONE NIGHT STAND 2019
Петък и събота, 19.30 часа/18.30 часа, НДК

Епичен завършек на седмицата и празник за хора от всякакъв пол е One Night Stand-ът на Trastena. Ако си пропуснал миналогодишното изкъртващо събитие, което напълни голямата зала в Mixtape 5 и буквално ни попиля от малиново вино и смях, тази година НДК отваря врата за женското присъствие в Stand up-a. Ще ти издадем само, че афтър партито се заформя в клуб Carrusel, където зад пулта ще се вихрят Zimone, Malinova Olya и DJ Ema – с най-женската playlist-а в историята на 8 март.

Ето и какво вещаят звездите и по-точно маг Жаклина за месец март

Триизмерните картини на Питър Уестеринк изгряха върху стените на столичен мол. Как и къде – чети тук

Какво още се случва в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *