5 събития за след работа: 18 – 22 февруари

Задава се изцяло парти седмица

0 коментара Сподели:

Идните дни нямаш оправдание да седиш у дома. Всяка вечер изобилства от социални сбирки, музика и приятни изживявания в уютния град. Вдигаме градуса на настроението и напомняме, че скоро ни предстои пролетен сезон, така че без колебание ти предлагаме пет парти събития, с които да загрееш за предстоящите купонджийски забавления.
П.С.: Знаем, че започваш работа от рано, но въпреки това вярваме в опита и силата на духа ти, тоест ще понесеш градските забавления, без да му мислиш много-много.

YVA DEBUT ALBUM PROMO – LIVE AT TERMINAL 1 – 21 FEBRUARY 2019
Четвъртък, 22 часа, Terminal 1

Промото на дебютния албум на Ива Янкулова ще бъде този четвъртък. Нетърпеливи сме да чуем парчетата от Fish tears на сцената на Терминал 1, която обещава да бъде претворена в повече от завладяващо пространство за музикална поезия. Всичките парчета са авторски, а към YVA ще се присъедини звездният екип от музикантите Радо Казасов (барабани), Петко Славов (бас), Ненко Милев (китара), Петър Йотов (китара) и Илияна Георгиева (виолончело).

MILA ROBERT LIVE AT EXE CLUB
Четвъртък, 22 часа, EXE Club

Още един любопитен LIVE, този път на територията на клуб EXE. Провокативната Mila Robert ще завърти поредната артистична фиеста с музика, а ние сме все така привлечени от обаянието ѝ и няма как да не се отбием да я видим и този път. Музикалният съпорт ще бъде в лицето на Shame Crew. Вечерта няма да мине и без визуални преобразования, които са оставени в ръцете на

Jawpains.

ПЕРСПЕКТИВА: ВЛАДО КАРАМАЗОВ ПРЕДСТАВЯ "ИГРА НА ЧАТБОТОВЕ"
Четвъртък, 19.30 часа, Carrusel Club

Владо Карамазов – специален гост в Praktika, и Васил Петев отSmartloopще застанат очи в очи с нас в поредната доза от серията обучения и събития в сферата на комуникациите. Що е то чатбот и как да боравим с него, ще ни стане ясно този четвъртък. Според специалистите в сферата на новите технологии бъдещето принадлежи именно на тях. Тези онлайн асистенти стават все по-умни, с много възможности и широк обхват. В софтуера на някои от тях дори има вграден изкуствен интелект, който им позволява да запомнят въпросите на потребителите, както и отговорите, които са им дали. Vladimir Karamazovе първият български актьор, който има свое запазено място в платформата Viber. От миналата година той има чатбот и Community в едно от най-големите VoIP приложения в света. Какво ще ни каже, ще чуем в Carrusel  с вход свободен.

FSS X OSNOVA X LIVESTREAM X 2202
Петък, 14 часа, Micro

Петъчно се настройваме на нестандартна музикална вълна. Започваме партито от ранните часове на деня за един специален Livestream сешън в Micro. Първия за годината очаквай с пълен състав от двата бас екипажа и напомпан showcase. Освен нова аналогова среда за предаванията на живо ще използват и нова дигитална – през платформата на YouTube, за да може да се насладиш на случката с безкомпромисно аудио и видео качество. Напомняме ти, че присъствие на място ще бъде възможно, но само след като предварително се запишеш чрез съобщение на страницата на ФСС !

Среща в новата вълна в българското вино Georgiev/Milkov
Четвъртък, 19.30 часа, SeeWines (Seewines Gallery)

Запознай се с Петър Георгиев и Радостин Милков – хората, които стоят зад любимите вина Georgiev/Milkov. Освен това ще имаш щастието да пробваш и сравниш Мавруд 2016-2017, Рубин 2017, както ще се научиш и да дегустираш едно абсолютно изключително вино, произведено по стара технология за производство на пенливо вино, при това нефилтрирано. Като изненада всеки участник ще получи и отстъпка при закупуване на някое от вината. Всичко това в галерия SeeWines.

Виж какво празнуваме, когато празнуваме любовта.

Ела с нас в Лещен.

Последвай ни в Инстаграм.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *