В София през уикенда: 15 – 17 февруари

Виж 5-те задължителни събития за уикенда

0 коментара Сподели:

Ако и твоето сърце тупти в една честото с градските вълнения, то уикендът е абсолютното олицетворение на любовта и вълнението, които споделяме с любимото сити. Петъчно ще раздадем наградите за най-добри барове и ресторанти, за които като градски хедонист със сигурно си гласувал. Каним те на афтър партито в ДНК, а с какво ще продължим съботно-неделните занимания, виж тук.

GO GUIDE FOOD&DRINK AWARDS OFFICIAL AFTERPARTY
Петък, 22 часа, ДНК

Go Guide официално отваря широко врати, за да споделим заедно парти вайба след Go Guide Food&Drink Awards. Музикално ще се разкършим заслужено с френския DJ Lifelike, който ще долети специално за афтър партито. Самите Daft Punk казват за него, че „върви по тази гладка и секси линия между ню диско, ню уейв и фънк“ – а пък на нас точно това ни се нрави в последно време. Не се колебай, ела ни на гости, за да разказваме после дружно кой, какво и защо.

БАЗАР "МАЛКОТО Е МНОГО" – ПАЗАРУВАЙ С КАУЗА!
Събота и неделя, от 10 часа, Сердика Център

След петъчните похождения ще осмислим съботата, а защо не и неделята с Базара на социалните предприятия, където ще се срещнем с предприемачеството с кауза отблизо. В Сердика Център ще намериш 13 граждански организации, които ще разкажат повече – за историята, която стои зад техните продукти, за добавената социална стойност, която ще получиш, взимайки си нещо от тях. С други думи работилници, ръчно изработени свещи и сапуни, картички, ароматен чай и фермерски продукти, еко чанти и ръчно плетени одеяла, произведения от керамика, шалове и бижута и още заредени с много любов изделия – всичко с кауза, която  помага и дава възможност за учене, творчество, подкрепа на хора в нужда и запазване на природното ни богатство.

FREA VINTAGE_POP-UP OPENING II
Събота и неделя, от 12 часа, CIPY Bar

Ако вече си се отбивал на FREA vintage pop-up локациите, със сигурност знаеш, че там изобилства от модни съкровища и находки, които да те зарадват с бюджетна цена и неповторимо да намерят място в стайлинга ти. Този уикенд уютен дом за винтидж дрехите и аксесоари ще бъде CIPY Bar на ул. „Шишман“. Освен че са супер тренди, FREA ни напомнят, че купувайки винтидж и втора употреба дрехи, превръщаме стила си във вечен и ставаме част от кръговрат, чрез който се грижим за планетата.

ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ ЗА ТВОРЧЕСКИ ПРОДУКТ
Събота, 10 часа, Generator

За всички свежарки в събота сутрин, Generator ще се погрижи и секунда да не бъде изгубена в бездействие. Очаква те специален клас за диджитал (както се казва – подходящ за творци предприемачи), ако и ти си от типа човек оркестър в областта на изкуството, модата, дизайна или продуктовия дизайн. Класа ще води Ина Тончева, която ще се погрижи да си тръгнеш добре информиран, вдъхновен и създал няколко вида реклами в рамките на събитието.

SUNDAILY BEATS W/ THE INNKEEPERS X LOW HEAT X RAWLAND
Неделя, 20 часа, Бар ПЕТЪК

Неделя вечер отдавна не е това, което беше. Отказваме да я свържем с меланхолия и носталгия по отминалите уикендни събития и се отправяме към бара „втори дом“ – ПЕТЪК. На позиция – в приятните ранни часове на вечерта, ни очаква първото издание за годината на Sundaily Beats. Live beats edition-а ще забъркат нечовеците The Innkeepers Inc със своите машини за beat set на живо. Low Heat ще сподели селекция от  неиздавани бийтове, а Rawland ще завърши неделята ни с DJ set -ове.

Ако на това не му се казва уикенд програма…

Зад пулта застава Деница Чакърова.

Заповядай с нас в приказен Лещен.

Последвай ни в инстаграм.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *