Ross\’N Lorina с албум за теб и за нас

Запази си вечерта преди Свети Валентин за вълнуващо музикално преживяване

0 коментара Сподели:

Наближава най-романтичният ден от годината. Можеш да прекараш времето до него в чудене дали да посветиш 14 февруари на любовта към ближния или към виното, но за вечерта на 13-и няма какво да му мислиш. Каним те с нас в Mixtape, където със сигурност ще си прекараш добре.

На 13 февруари ще бъде представен новият албум на Лорина Камбурова и Росен Пенчев, който очакваме с нетърпение от доста време насам, всъщност откакто ги чухме за първи път преди 5 години.

Името на албума е 4U и е точно за теб и мен, за всички нас, които обичаме музиката, която гали сърцето и вълнува повече от кутия с бонбони на Свети Валентин.

Познаваш Росен и Лорина от театралната сцена, но знаеш ли, че и на музикалната се справят отлично? През тези 5 години заедно, колаборацията под името Ross’N Lorina, двамата артисти са присъствали активно на българската клубна сцена, имат реализирани над 200 гига по клубовете и лайв сцени и фестивали в страната. Музиката им на живо е била чута от над 15 000 души. Както сами казват – успехът им се дължи и на дългогодишния опит, който имат пред публика.

Двамата казват, че се интересуват от световната пост-рок култура, а музиката и текстовете им са повлияни от изпълнители като David Bowie, Nick Cave, Iggy Pop, Morcheeba, Skin, Depeche Mode, Pink Floyd, Nine Inch Nails, Mike Patton, Камелия Тодорова и други.

До този момент сме чули 7 сингли в изпълнение на Ross’N Lorina и появата на цял албум беше само въпрос на време. На събитието в Mixtape ще бъдат изпълнени всички парчета от 4U, а на следващия ден ще можеш да ги чуеш във всички известни музикални платформи, както и да си го свалиш за слушане офлайн. Арт дизайнът на албума ще бъде издаден и като физическо копие, което ще съдържа карти с код за даунлоуд на албума.

В албума участват музикантите от групата и гост музиканти  – всички с дългогодишен опит на професионалната музикална сцена и с участия в бг групи като Fyeld, Abyssmathic, Milena Slavova Band, Подуене Блус Бенд, Ani Lozanova Band, Контрол, Soulriver и др. Всички тях ще можеш да видиш и чуеш на 13-и заедно с 13-те парчета от 4U. 

Виж кои са най-интересните нови бг рапъри.

Oчакваме на официалното афтърпарти на Go Guide Food&Drink Awards, където ще танцуваме на музиката на LifeLike

Последвай ни в инстаграм.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *