5 събития за след работа: 21 – 25 януари

Идните пет дни спокойно можем да объркаме с някой силен музикален уикенд

0 коментара Сподели:

Делникът отдавна не е това, което беше. Тази седмица вечерните събития чукат на вратата още от вторник вечер. Лайфове тук и там, без колебания обобщаваме, че те очакват музикални сюрпризи. Освен тях сме ти подготвили покана за един особено интересен звуков пърформанс, както и едно необичайно сутрешно събитие, с което да загреем за уикенда.

АКУСТИЧНО С ОСТАВА

Вторник, 20 часа, Бар ПЕТЪК

Шоколадови звуци и океани от слънчогледи ни обещават за начало на седмицата. Виновниците ще намериш в бар ПЕТЪК, където ще се лее акустична музика за душата. Много емоция и любов със Свилен Ноев и Георги Димитров Георгиев. Входът е свободен, а вратите отварят още в 18 часа, така че не се колебай да пиеш по питие веднага след края на работния ден.

SOFIA GAME JAM 2019

От понеделник до неделя следи за програмата в събитието

Грандиозното game събитие ще ти докаже, че можеш да се реализираш успешно в сферата на създаването на видеоигри и специални ефекти на родна територия. За да изпълни тази цел, в рамките на Sofia Game Jam WEEK влизат три основни събития – първият в България специализиран Gaming Job Fair, серия от четири вечери с лекции за гейм разработване и хакатонът Sofia Game Jam, който се провежда за шеста поредна година. Следи събитието във Фейсбук, за да си в час с цялата програма.

OLAF NICOLAI. IN THE WOODS THERE IS A BIRD

Четвъртък, 18 часа, Structura Gallery

Немският концептуален художник Николай Олаф участва в множество международни самостоятелни и групови изложби на важни за съвременното изкуство места. Неговите творби са част от публични колекции на Музея на модерното изкуство, Ню Йорк,  и в колекцията на Фридрих Кристиан Флик, Берлин, където твори и живее. В София ще можеш да видиш звуковия пърформанс с негово участие, както и на Биляна Вучкова в рамките на изложбата "natura naturans / Природата на изкуството".

ЖЛЪЧ / ГРИГОВОР / ГЕНА / TRASHER

Четвъртък, 22 часа, Terminal 1

Голямото избухване за седмицата обаче със сигурност ще е в Terminal 1. Този път са ни събрали нечувана комбинация от седем артисти, всеки от които сам по себе си си струва да се разкараш до любимия клуб. Жлъч, Григовор, Гена, Trasher, Trombobby, Евден и Стефан ще направят вечерта ти запомняща се, всеки допринасяйки за приятното ти прекарване спрямо таланта си. Чакаме ги с нетърпение.

CREATIVEMORNINGS С МОМЧИЛ АЛЕКСИЕВ

Петък, 08.30 часа, Generator

Точно преди да завършим седмицата, ще отделим една сутрин, която да освежи креативната ни мисъл. По традиция се събираме в Generator, където този път ще те очаква Момчил Алексиев – основател на първия български мийтъп за виртуална реалност VR Lab BG. От началото на 2015 води лекции и практически курсове на тема “Кино и виртуална реалност”, а този път ще ни обясни връзката между понятията реално, сюрреално и виртуално. Със сигурност нереално добър завършек на седмицата.

Кой заслужава да носи титлата Най-добър бар и ресторант за 2018, решаваш ти. Гласувай

Зимните намаления са в разгара си. Ето и кои неща селектирахме като задължителното ново присъствие в гардероба ни

Какво още се случва в града?! Последвай Instagram профилът ни и ще разбереш

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *