В София през уикенда: 18 – 20 януари

Пусни слънцето да изгрее в уикенда ти, ето как

0 коментара Сподели:

Изкушаваме се да прекараме почивните дни сред природата, но ако случайно нямаш тази възможност, не сме те забравили. София изобилства от интересни и любопитни събития, които само чакат да се появиш, за да те пленят. Как да прекараш ползотворно уикенда в градската атмосфера, чети тук.

Баришников в България

Събота и неделя, 19.30 часа, Софийска опера и балет

Не пропускай да добавиш истинско вълшебство към зимните си вечери с щипка от най-добрия световен балет. На гости ни идва самият Баришников, който, ако не от балета, със сигурност ти е познат с ролята си в “Сексът и градът”. Ще се насладим на едно от най-успешните му представления, за което самият той споделя, че е специален момент в живота му, който свързва с прехода от балет към театър.

Bagri Burger Brunch!

Събота и неделя, от 12 часа, БАГРИ / BAGRI

Безспорно кулинарните изкушения на уикендите са брънчовете. Обичаме да обикаляме най-добрите от тях и този уикенд няма да пропуснем тематичния бургер брънч в „Багри“. Тук споделят страстта ни към качество, с което да отдадем дължимото на тялото и вкуса си, и ще ни поднесат най-оригиналните и любопитни предложения, като не са забравили за всички веган любители.

WORLD Snowboard DAY 2019

Събота, 22 часа, Switch

Този уикенд отбелязваме световния сноуборд ден… и ако не си някъде из планинските прелести на любимата дъска, то със сигурност се надяваме да те открием с питие в ръка, точно под Моста на влюбените в бар Switch. С истинска любов към спорта и почитателите му купонът ще е с изненади от DROP IN, Core Shop и #Burton. Очаква те топло посрещане от бара, а за музиката и танците ще се погрижи Emil Prize.

Практически курс за изграждане на творчески проект

Събота, 11 часа, Generator

В събота сутрин се запътваме към пространството на Generator. Там ни очаква Иванка Георгиева, която е сред най-успешно реализиралите се български дизайнери на текстил и мода. Преподава в Academy of Art, Сан Франциско, и е текстилен дизайнер с 15 години практика в екипите на Diane von Furstenberg, St. John, Zac Posen и други. Ще ни разходи из процеса на творческо мислене и различните етапи в създаването на проект. Курсът е двудневен и изисква предварителното закупуване на билет. Подробна програма можеш да намериш в самото събитие.

Незабравимите 5!

Събота, 20 часа, бар ПЕТЪК

Не забравяй, че в събота си на рожден ден, мястото е ясно, а поводът са 5-те незабравими години за 9 Academy. Академията, която стимулира и помага на всеки предприемачески дух, на който сме позволили да излезе от бутилката. Присъедини се за по питие сред всички готини хора, на които им се прави нещо, които се учат, споделят и осъществяват идеи.

Предлагаме ти да прочетеш вълнуваща книга през уикенда.

И да си направиш сутрешна зимна разходка.

Последвай ни в инстаграм.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *