В София през уикенда: 21 – 23 декември

Предколедно прекарване на уикенда

0 коментара Сподели:

Уикендът е изпълнен с всякакви активности и няма да ни позволи да стоим вкъщи. Запазваме домашния уют за идните коледни дни и се впускаме в забавленията, които градът ни е приготвил, а в случая това са партита, изложби, книжни представяния и много stand upсмях.

NOT ANOTHER CHRISTMAS BAZAAR

Събота и неделя, 14 часа, Cosmos Coworking Camp

В последния уикенд преди Коледа се впускаме в последна базарна фиеста с Urbanites Sofia. Подготвили са ни микс от изкуство, streetwear, филми, храна и не само. В селекцията брандове ще познаеш Noks, Square, БОР и още любими. Ще има изненади за най-малките от Bambuki и Happy Days Toys and Gifts. За финал са ни оставили три филмови предизвикателства – „Да се изгубиш нарочно“, „Колелото“ и „2 ръце, 30 000крака“.

MILA ROBERT 2.0

Петък, събота, неделя, Gallery2.0

Ако си любопитен да видиш нещо интересно, със сигурност се отбий през Gallery2.0. Още от петък, та чак до края на уикенда галерията ще събере картини на Мила Роберт. Това е втората ѝ самостоятелна изложба и самата тя споделя, че е провокирана от много по-светли мисли и чувства от първата. Поканени сме и на самото откриване, което ще се случи от 19 часа в петък на територията точно на Малките пет кьошета. Ще има веселба, музика, игри, балони, четене, книжки, много усмивки и още повече шарени чорапи.

ПРЕДСТАВЯНЕ НА "ТАЙНАТА НА НАШАТА ПЕРАЛНЯ" – ДЕТСКА КНИЖКА

Събота, 15 часа, Малки приказки

Истински късмет за малчуганите е втората книжка на илюстраторката Елина Кръстева – „Тайната на нашата пералня“. Признаваме, че рисунките ни спечелиха още от пръв поглед и само си търсехме удобен повод да закупим цветната книжка. Авторката споделя, че книжката разкрива мистерията на липсващите чорапи, но в същото време говори за любовта, приятелството и това, че сме различни. На представянето са поканени всички чораполюбители.

HIGH END / SWITCH / DJOBRY                                                          

Неделя, 20 часа, Switch

Сняг, декември, писта, камък.
Нова дъска, дупка, болка, неприязън…

Няма как да не споделим зимната мантра, която се опитваме да прогоним. На помощ идват момчетата от High End – Ski & Snowboard Service. След опита, който натрупаха в X – Rescue, сега са при нас с нови сили и нов сервиз на нова локация. Случая ще полеем в Switch, а зад пулта ще видим Djobryот SofiaBeats, който ще поведе хорото на вечерта.

STAND-UP XMASS * CITY STAGE + БАНДАТА НА ПЕЦАТА

Събота, 20 часа, City Stage

Почитатели сме на доброто чувство за хумор през всеки сезон и като такива нямаме търпение за коледната доза stand up. Ще си я получим от шест титанични stand-up артисти с най-добрия материал от изминалата година. На сцената очакваме Nadia Bright, Тео Чепилов, One Flash Show, Кубрат Аргилашки, Dee Annaи Дими. Специален гост на събитието ще бъде Пецата.

Виж кои са книгите, които ще заредят Коледата ти с романтика.

Този уикенд е последният момент за довършване на коледното пазаруване.

Последвай ни в инстаграм.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *