В София пред уикенда: 14 – 16 декември

Уикенд в градската джунгла

0 коментара Сподели:

Този уикенд е изпъстрен с всички нотки на сити приключения. Има достатъчно разнообразни базари, така че да не ни е скучно и през двата дни. Очаква ни кино фест за късометражни филми, поп-ъп изненади и готино парти, което е чуден повод да се отбиеш в новоотворилия врати софийски бар.

FUNKT FURNITURE | POP-UP SHOP

Събота и неделя, от 10 часа, + това

Дизайнерското крю е любимо по ширините на града. Откриваме негови отпечатъци на любимите места, а този уикенд ни канят на специален поп-ъп шоурум на FUNKT furniture. Тук ще намериш авторски мебели с отличителни черти – семпъл дизайн и естествени материали, без компромис с функционалността. Нямаме търпение.

KINOMORPHIA FILM FESTIVAL: FIRST EDITION

До неделя, Kulture Knot

Уикендът е още по-специален и заради първото издание на международния фестивал за късометражни филми Kinomorphia. Двата уикендни дни те очакват със страхотна селекция от игрални, документални, анимационни и експериментални филми. Ако си почитател на късометражната форма и на киното въобще, ще се видим в Kulture Knot.

CHRISTMAS BOTANICAL BAZAAR

Събота и неделя, от 11 часа, Cactus Lab

Любимите сукулентни растения те очакват в кокетния им дом – Cactus Lab. Обитателите му се грижат всеки път щом има повод, да ни канят на уютно гости. Този път базарчето ще е с коледна тематика, настроението ще е топло и усмихнато. В унисон със зелените прекраснотии ще са приятелите от Ч‘ай малко, който ще ни сгреят с напитки и специален поп-ъп шоп.

FREA VINTAGE CHRISTMAS MARKET AT GALLERY 2.0

Събота и неделя, от 11 часа, Gallery 2.0

Вече почти всеки от нас се сдоби с находка от FREA Vintage Store, този уикенд обаче сме готови за коледни кулминации със специалния им тематичен празничен базар не къде да е, а в Gallery 2.0. Освен модните артикули, с които ще ни зарадват, очакваме с нетърпение вкусните изкушения на мастър шеф Божана.

LAYLLA DANE, ALEXANDAR KYOSEV, CINNAMINT

Събота, 23 часа, Micro

Този уикенд не пропускай да се отбиеш в новия бар Micro. Парти локацията е скрита на ул. „Кърниградска“ и те очаква с минималистичен лайн-ъп Cinnamint, Alexandar Kyosev, Laylla Dane. Не пропускай да раздвижиш пулса си, разучавайки новата градска територия.

Тези дни четем Захари Карабашлиев.

Виж коя е стрийминг платформата, която е вече и в България.

Последвай ни в инстаграм.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *