Празнуваме 10 години любов към виното точно преди Коледа

Винена дегустация на прага на най-хубавото време в годината

0 коментара Сподели:

Не знаем как е при вас, но в нашия свят, когато декември почука тихо на вратата, гледаме да го посрещнем с три задължителни неща – запалена камина, чаша вино и чифт топли чорапи за разкош. Уханието на мандарини, канела и кардамон са приятен детайл, който добавяме в картинката, но истината е, че виното е царят на коледното ни настроение. Зимата просто не може без него, ние не можем без него, а и всичките ни сетива копнеят за наистина чудна винена селекция на прага на най-хубавото време в годината. За наше щастие приятелите ни от CASAVINO отлично разбират как се чувстваме и напълно в техен стил ни подаряват едно специално декемврийско изживяване. С безпогрешен нюх към детайла, впечатляващи предложения и неповторим бохемски шик CASAVINO ни кани на винен празник на 1 декември от 12 до 19 ч. в клуб Мотто на ул. „Аксаков“ 18.

Там ни очакват 29 български вина, които никога не сме опитвали, защото са направени специално за CASAVINO от 15 български винарни.

Подбраните серии български вина са ограничени между 200 и 1000 бутилки и могат да бъдат намерени само в магазините на CASAVINO.  На дегустацията ще опитаме мерло в няколко вариации – Single barrel от 2013, Single barrel от 2016, Експериментално, от Еленския балкан 2017, Тракийски мавруд от 2015, последни резерви Мавруд от знаменитите 2009 и 2011 реколти и Натурален мавруд. Сетивата ще радват още юбилейни вина от български сортове, енотечни блендове с Рубин от винарни, който са известни с едносортови вина, блендове в Рона и Бордо стил от 2015, 2016 и 2017, експериментални блендове и натурални вина.

Tези произведения на вино изкуството са създадени специално от Винарна Дамяница, Винарна Братанов, Вила Мелник, Domain Menada, Dragomir Winery Estate, Maryan Winery, Medi Valley, Винарна Орбелия, Rumelia Terra Tangra Winery, Винарска изба Four Friends, Chateau Copsa, Винарна Мезек и Винарна Загрей, което, както отлично знаем, е гаранция за качество и интересен вкус. Не забравяме да ти споменем, че ако по някаква мистична причина няма да можеш да присъстваш, събитието е чудесен подарък към приятел или любим човек, защото какво по-хубаво можеш да подариш за празника освен любов и селекция от най-доброто на вино пазара у нас.

Освен всички изброени чудеса дотук, споделяме и най-важното:

освен да дегустираш, има възможност и да закупиш бутилка вино, което, признаваме си, е най-удачният подарък за близките ни хора по време на празниците.

Билети за чудния вино празник можеш да откриеш в магазините на CASAVINO или тук, а нас със сигурност можеш да намериш на 1 декември в клуб Мотто, запленени от винена магия. Ще те чакаме!

Ако пък виното не успее – виж 5 филма в Дом на киното, които ще ти сгреят душата.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *