Каним те на ноемврийско хорър парти

Задава се ужасяваща хорър парти прожекция. Стиска ли ти? Ако да, ела да гледаш The Rocky Horror Picture Show

0 коментара Сподели:

Ако ти липсва вече денят на Вси светии и с нетърпение чакаш пак да дойде, остави тези надежди вкъщи и ела на истинско ноемврийско хорър парти.

В нощта на 23 ноември от 21 часа в Пространство 108 се подготви за прожекцията на един old, but gold филм – The Rocky Horror Picture Show.

Рок мюзикълът от 70-те ще прикове вниманието ти с един много класически сюжет на страшен филм – двойка, която катастрофира по пътя и след това търси подслон в крайпътна ужасяваща къща със странен собственик – може би убиец. Страшно, а? Само слушай…

Изведнъж се появяват транссексуални извънземни, крещящи цветове на фона на черно-бялата мода през тези времена, много секси танци и музика – микс от дарк диско, рок и пънк.

В главните роли ще влязат Сюзан Сарандън, Тим Къри, Ричард О‘Брайън, а те неведнъж са попадали в лоши или нетипични ситуации на широкия екран. А финалът, той просто…

Стига сме издавали повече. Ако не те е страх, заповядай на ул. „Г. С. Раковски“ 108. Организаторите ще черпят с наистина страшни коктейли. А за финал на вечерта партито след прожекцията ще е в ръцете на JULIETA INTERGALACTICA и Илка и Toшко от Vintage Sofia.

Грабни билет от мрежата на Ticketportal.bg в НДК, OMV, книжарници Bookstrading и магазини На Тъмно, както и от тук

Виж една от най-дългоочакваните премиери на голям екран.

Виж какво можеш да преживееш и тази седмица в любимата ни столица.

Последвай инстаграм профила ни за още всекидневно вдъхновение.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *