5 събития за след работа: 5 – 9 ноември

В първата седмица на ноември мисията ни е да стоплим сърцето ти

0 коментара Сподели:

Седмицата е истински културен рай. От емблематични фотографски изложби, гастрономически фиести и лайв музика изобщо няма да усетим липсата на уикенда. Как да подредиш присъствието си на всички смислени места, виж тук.

DAYO LIVE + SPECIAL GUEST

Сряда, 20 часа, KICK’s

Така нареченият малък петък ни е от любимите дни за излизане вечер. В средата на седмицата се запътваме към KIKC’sза по коктейл или два в компанията на опияняващата лайв музика на DAYО. Вечерта ще ни изненада с участието на специална гост звезда, а и на кой знае още какво.

GASTRONOMIX 2018

От сряда до събота, Интер Експо Център

GastronomiX e кулинарният форум за професионалисти. Ще предложи майсторски класове на световни и български шеф готвачи, както и презентации с демонстрационно готвене на различни теми. Богатата програма на феста ще бъде интересна и за всякакви любители на храната, кафето, вината и всичко свързано с ресторантьорската сфера.

МАЙСТОРИ НА ФОТОГРАФИЯТА – АРНОЛД НЮМАН

Сряда, 18.30 часа, Софийска градска галерия

Мерилин Монро, Игор Стравински, Анди Уорхол, Кристиaн Диор, Кенеди, Пикасо, Дали – всички те уловени от камерата на гениалния Арнолд Нюман. Със сигурност нямаме търпение да разгледаме фотографската изложба, която ни показва частица от истинските лица на много емблематични имена от света на изкуството, политиката и шоубизнесa. По този повод не пропускай и лекцията на Уилям Юинг – експерт на творчеството на Арнолд Нюман.

ОТКРИВАНЕ НА ИЗЛОЖБАТА ПРЕГЛЕД НА БЪЛГАРСКИЯ ДИЗАЙН 2018

Четвъртък, 18.30 часа, UniCreditStudio- Пространство за съвременно изкуство

Изложбата “Преглед на българския дизайн 2018” в рамките на Фестивала за дизайн МЕЛБА ще ти покаже 30 проекта и произведения от шест дизайн категории: продуктов дизайн и керамика, мода и текстил, графичен дизайн, илюстрация, бижута и социален дизайн. Погледни списъка с участниците и ти гарантираме, че няма да си позволиш да пропуснеш събитието.

ПРОФИЛ: ГЕОРГИ ГАВАЗОВ

Четвъртък, 19 часа, CarruselClub

Георги Гавазов се занимава с марки, маркетинг и комуникации от над 15 години. В рамките на проекта практика ще сподели повече за професионалния си опит, неволите и успехите, които е преживял в рекламната сфера, както и за мечтата му да бъде  част от проекти, които променят средата, мисленето и поведението на хората – такива, от които има смисъл.

Виж кои са филмовите събития, с които да запълниш вечерите си в тази първа седмица на ноември.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *