В София през уикенда: 2 – 4 ноември

След хелоуинската седмица продължаваме да се забавляваме

0 коментара Сподели:

 

Уикендът предвещава да е натоварен откъм вкусно хапване, партита и интересни фестивали. Ще играем до сутринта, ще се прехвърлим в друго измерение и ще чуем историята на българското Сито Студио лично от един от създателите му. Какво друго ще правим още – чети тук.

TRIPOTECA – PSYCHEDELIC FILM & ART FESTIVAL AT

На гости ни идва Пътуващият фестивал за психеделично кино и изкуство „Трипотека“. Очакват те 50 късометражни филма, изложба от принтове, видеоинсталации и аудио-визуални пърформанси от творци, идващи от 25 държави. Пространството на лабораторията ще се преобрази за преживявания, които ще разтворят границите на авангарда към безбрежните ширини на метафизичното и абстрактното.

MISH MASH SWEET FEST

Сладкото събитие в града ще се случи този уикенд, събирайки най-вкусните сладкиши, торти, шоколади, макарони, къпкейкове, хлебчета, козунаци, пайове и какво ли още не. Освен различните вкустоии, представени от най-добрите в бранша, ще можеш да експериментираш и с открити уроци по сладкарство и готварство от майстори сладкари и пекари. В чил зоната пък ще можеш да си похапнеш любимата сладост.

SOFIA GAME NIGHT // НОЩ НА ИГРИТЕ

Предизвикан си да се включиш в SofiaGameNigjt. Повечеот 20 локации в София ще се включатв разнообразни и интересни събития, изложби и изложения, състезания и т.н. Без значение дали си запален геймър или просто любител, не се колебай да се гмурнеш в разнообразнитемаршрути в необятния он- и офлайн свят на игрите.

ОТ ПЪТУВАЩО СТУДИО ЗА СИТОПЕЧАТ ДО АВТОРСКИ ИЗДАНИЯ

Йенс Басер и Надежда Георгиева ще ти разкажат всичко любопитно около любимия ситопечат. Основателката на Ситостудио ще те запознае с историята и възникването на идеята, ще обясни техниките и тънкостите в дейността и ще ни издаде част от интересните бъдещи проекти. Йенс Басер пък ще ни върне няколко година назад при стартирането на идеята за „Пътуващо студио за ситопечат“ .

TRASTENA HALLOWEEN TAKEOVER

В събота празнуваме 11-ата реколта на любимото вино Трастена. Партито ще е гранде и ще открадне Хелоуин за още една вечер. 3 тематични етажа, 6 концептуални бара, 9 артисти зад пулта – няма нужда да ти казваме, че приятелският кръг на Трастена знае как да се забавлява качествено. Чакат те с чаша вино и много настроение за пакости.

Прочети още за Трипотека.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *