Нощта е млада и не се страхува да остарее

Night Market vol.3 е повече от готов да придаде цвят и настроение на есента

0 коментара Сподели:

Жоро Панчев

Октомври няма да бъде толкова меланхоличен, колкото ни се струва по принцип. От доста време насам София е сцена на все повече културни събития и мероприятия и този факт храни духа ни. Един от must ивентите в средата на тази есен е третото издание на мащабния еднодневен фестивал за дизайнери и артисти, който да не пропускаш.

 

Говорим за събитието, вдъхновено от подобните лондонски и нюйоркски ивенти, случващи се още от края на 90-те години до наши дни, а именно Night Market.

В ядрото на замисъла му стои добрата идея да се даде възможност на младите творци да се изявят пред публика, да кореспондират с нея пряко, като, разбира се, я запознаят с творчеството си отблизо. Алтернативното събитие ще се случи в НДК на 13 октомври точно в 18:00 часа и за трети пореден път ще изпълни пространството със стрийт арт мода, ръчно изработени аксесоари, secondhand-селектори, аксесоари за улични спортове, принтове и други цветни произведения. Изложителската част ще стартира в следобедните часове, като сме сигурни, че ще внесе много цвят,  усмивки и артистично присъствие в деня ти, а веднага след като напълниш чантата си с красиви авторски, български продукти, Night Market те кани да се присъединиш към подобаващото продължение на стрийт арт базара, а именно електронно парти, включващо DJ сетове на едни от най-иновативните диджеи на българската сцена.

 

Форматът има зад гърба си две успешни издания в Полиграфическия комбинат, но мащабът му така се разви, че в крайна сметка този терен се оказа тесен за публиката на фестивала. 

Night Market не отскоро е обект на интерес от страна на международните гости на столицата и, общо взето, креативността и гостоприемността му печелят доверието на все повече хора. Ето и кои са талантливите автори, които ще те чакат да кажеш едно „Здрасти“:

В събитието се очаква да вземат участие и други градски артисти, така че със сигурност очите ти няма да останат празни. Изкуството ще се носи дори и във въздуха и тук е мястото да благодарим за любезната подкрепа и съдействие на PokerStars.

Най-големият сайт за онлайн покер в света и този път не пропусна да даде едно рамо на каузата и за пореден път показа отношение към добрите идеи.

В тази връзка искаме да споделим, че тези наши приятели се оглеждат за свежи млади хора, които да запълнят редиците им, като позициите, които предлагат, са най-разнообразни и не изискват новите им „сили“ да притежават абсолютно завършени умения. Фирмата предлага обучение и обещава въвеждането в работната среда да се случи плавно и приятно, като към това добавя приемливо работно време, добро заплащане, възможност за кариерно развитие и динамична работа, която да подпомогне желанието ти да сбъднеш мечтите си. Можеш да се свържеш с тях тук , а нашият съвет е да обърнеш внимание на тази оферта, защото най-правилният ход винаги е в баланса между добрата работа и удоволствието.

Виж кои са трите типажа, които може да срещнеш в офиса.

Тагове:
Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *