В София през уикенда: 14 – 16 септември

Рестарт за културния и парти живот в София

0 коментара Сподели:

Уикендът ще бъде арт и парти рестарт за социалния живот в града. Няма как да пропуснем разнообразието от събития в KvARTal-а, но освен фестивалния дух на промяна, който се носи оттам, ще се посветим и на още няколко събития, които обещават да са едни от най-запомнящите се за сезона, кои – виж тук.

KvARTal FESTIVAL 2018: Restart

Петък – неделя, бул. “Мария Луиза”, бул. “Дондуков”, бул. “Васил Левски” и бул. “Сливница”

Алтернативното време за града ни се случва между бул. „Мария Луиза“, бул. „Дондуков“, бул. „Васил Левски“ и бул. „Сливница“. В КвАРТала ще има тематичен REstart, в който отвръщаме на времето. Ще се случва обновление за района освен с преименуване на много от улиците, така и с графити проекти, артистични пърформънси, лекции и работилници.

BLOK TO SCHOOL

Събота, 17 часа, Five High Skatepark

Ако ти е писнало от редовните партита и музикални събития, то Back to School със сигурност ще разнообрази нощния ти музикален живот. Локацията на Five High е супер underground съкровище, оцветено с графитите на най-добрите бг таланти, а в комбинация с музикалния избор на Retro Motion дуото зад пулта се очертава поредната стрийт парти ескалация.

FREE SOFIA SCHOOL FEST

Събота, 12 часа, Kino Cabana

Сдружение 365 ще превърне 8 любими, централни софийски места в поп ъп класни стаи. В рамките на 30минути ще можеш да чуеш нестандартни, увлекателни и практични обучения, представени от осем лектори, някои от които със сигурност познаваш. Виж програмата им, за да избереш тематиката, която ще ти бъде най-полезна и приятна – фотографското отражение на града, литературните обекти на София,танците на София през XIXвек, изработване на здрави възли и подвижни градини, важните принципи в комедията и още.

OUTLIERMUSICFESTIVAL

Събота, 15:30 часа, Маймунарника

„Един ден извън матрицата“ е Outlier Music Festival. По идея на Георги Линев/Kan Wakan и

специално за премиерата на Phantasmagoria Vol. 1, която включва колаборации, гости и оркестъра на Софийската филхармония. Освен George Cosby, Alexander Vincent, Rachel Fannan част от фестивала ще бъдат и артистът Иво Димчев, Les Animaux Sauvages и Dead Man‘s Hat.

THECYCLIQUE| 146 938 KMLATER

От неделя, 16 часа, ул. „Цар Симеон“ 29

Изложбата проследява вело приключенията на The Cyclique, а зад обективите са Михаил Новаков, Илиан Илиев, Валко Славов – и тримата част от вело крюто. Пътищата, които ще видиш, минават из Родопите, Каталуния, остров Тасос, Карпатите, Италианските Алпи и събират най-истинските, непредвидени и красиви кадри от навъртените общо 146 938 км.

Виж какво друго можеш да правиш този уикенд.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *