В София през уикенда: 7-9 септември

Септември, продължаваме с летните емоции

0 коментара Сподели:

Този уикенд няма от какво да се оплачем. Градът вибрира на най-високи честоти от open-air партита до поп-ъп базари и кино на открито. Как да си направиш графика, че да обърнеш подобаващо внимание на всички събития, виж тук.

MARBLE SOULS КОЛОДРУМ 2 – OPEN AIR PARTY

Събота, 18 часа, Колодрума

Тази първа за септември събота сме поръчали слънчево време и яко настроение. В сравнително новата локация за outside забавления – Колодрума в Борисовата градина, за втори път ще гостуват момчетата от Marble Souls. В пълен състав ще ни раздвижат с готина музика. Освен напитките ще можеш да се възползваш и от скарата, така че грабвай дружинката, нямате оправдание да не присъствате.

ELECTRONIC MUSIC BY VAJAROV & PACI

Събота, 23 часа, TELL ME

Първото парти за сезона в TELL ME на любимите Въжаров и Паци. Електронният сешън ще включва new wave,  synthpop,  synthwave,  80’s,  electro  tech house.  Типичната парти атмосфера е гарантирана и отсега се подготвяме да чуем Tiga, Miss Kittin, Le Couleur, Gesaffelstein, Crystal Castles, Bronski Beat, Infinity Ink, Louisahhh и още много.

ГРАДИНСКИ БАЗАР НА ИЗКУСТВАТА

Неделя, 11 часа, Маймунарника

Градинските базари на изкуството са събития с уникален чар. Този път в горската атмосфера на Маймунарника, между дърветата и зеленината на Борисовата градина ще се съберем, за да разгледаме всякакви хендмейд творения на най-различни автори. Можеш както да го посетиш, така и да се информираш как може да участваш като изложител в някое от следващите издания на базара.

КИНО В ПАРКА НА ВОЕННАТА АКАДЕМИЯ

Събота и неделя, парк „ Военна академия“

Ако и за теб лятото не приключва с датата първи септември, то се радваме да ти съобщим, че програмата на киното под небето тепърва се обновява. В първата седмица на месеца можеш да гледаш най-доброто от световното кино за 2018, както и ексклузивната прожекция на „Манифест“ с Кейт Бланшет, който ще бъде по кината чак в края на месеца.

WE SELL OUR CLOTHES

Събота, 11 часа, FlipFlop

В съботния ден няма как да не се отбиеш през FlipFlop. В барчето ще гостуват @bibons, @when_you_wonder_what_to_wear, @ipsyrm и @ivantsu – всички с прекрасна селекция от модни попадения, които искат да намерят своя нов притежател. В по-следобедните и късни часове пък ще отпразнуваме находките с по един-два, а защо не и повече свежи коктейла и парти настроение.

Ето и кои са филмите, които можеш да гледаш през уикенда в Дом на киното.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *