Спечели стипендия за Творческа Академия ,,Заешка дупка\’\’

И тази година Творческа Академия ,,Заешка дупка'' отваря врати за млади таланти в литературата.

0 коментара Сподели:

За втора година Творческа академия „Заешка дупка“ ще даде възможност на млади зайчета писатели да обменят опит и да почерпят вдъхновение от доказани български имена в различни сфери от литературата, киното и рекламата. Виновник за цялата творческа случка е актрисата, режисьор и писател Ирена Иванова, позната в литературните среди с псевдонима си Рене Карабаш.

Приемът за второто издание на Творческа академия „Заешка дупка“ е официално открит. Това е вълнуващо за много млади писатели и тъй като подкрепяме готините идеи и начинания, както и изкуството във всичките му форми,

заедно с господин Заека решихме да подарим на един от нашите читатели (а защо не и бъдещи автори) пълна стипендия за едно от направленията – ПРОЗА или ПОЕЗИЯ.

Курсовете могат да бъдат посещавани и онлайн, ако стипендиантът не живее в София или няма физическата възможност да посещава занятията.

Всеки приключенец, който иска да пробва късмета и таланта си, трябва да изпрати творбите си на адрес stipendiya.zaeshkadupka@gmail.com. Крайният срок, в който трябва да получим предложенията, е 05.09.18 (00:00 ч). Името на избрания кандидат ще бъде обявено между 10.09.18 и 16.09.18, като срокът зависи от броя на участниците, които са изпратили своя кандидатура.

Миналогодишното издание  успя да привлече множество талантливи автори, част от които вече се радват на награди и работят по първите си творби.

Главният заек – Ирена Иванова, споделя един от стремежите си спрямо курсистите зайчета, а именно „да помогна за реализирането на техния труд.

Да направя така, че талантът им да достигне до хората, което всъщност е целта на всяко изкуство – да стига до хората и да преобразява. Нали така?“. Б

Напомняме на всички, че кандидатстването в ТА „Заешка дупка“ тече с пълна сила, а местата в различните направления са ограничени. Ако желаеш да бъдеш сигурен, че ще има и за теб, можеш да кандидатстваш на akademiq.chernova@gmail.com. Записването ще продължи до септември, а цената на един курс е 650 лв. Повече информация можеш да откриеш тук 

*Заглавието на писмото трябва да съдържа имената на кандидатстващия и направлението, в което той има желание да се обучава. В писмото ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да присъства телефонният номер на кандидата. (Кандидатури с липсващи компоненти не се приемат.)

Facebook страницата на Академията можете да намерите тук.

Виж и нашите предложения за свежи филми с участието на Оуен Уилсън.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *