В София през уикенда: 17 – 19 август

Някак си ни умориха морските партита и този уикенд се радваме на София с пълна сила, а добрата новина е, че палитрата от събития е повече от разнообразна

0 коментара Сподели:

Този уикенд сме ти подбрали събития, които да охладят жегата в мислите и тялото ти. Ще те научим как да правиш натурален домашен сладолед, ще те изведем на късно вечерно кино на открито и ще те потопим в музика и изкуство… повече чети тук.

MARBLE VIBES LAUNCH PARTY
Събота, 18 часа, Flip Flop

Запази си събота вечерта още от късния следобед. Мястото ти е добре известно – FlipFlop барът, чийто пъп е хвърлен някъде из природата, е тук, за да ни напомни, че естественото е най-хубаво. Ще те чакаме, за да отпразнуваме заедно началото на Marble Vibes (тематичен подкаст за концептуална музика под формата на интернет радио шоу), а с нас, разбира се, ще бъдат и замесените пряко Marble Souls в лицето на Screamoe, CRITERIA, Kxcks.

VICK – ACOUSTIC LIVE
Неделя, 18 часа, Kino and Bar Cabana

Градските ни планове за неделя вечер никога не са били по-прекрасни. Песните на Vick така или иначе ни карат да настръхнем, изострят слуха ни и ни настройват на супер якия вайб, който определено бихме чули и на живо. Акустичното удоволствие ще се осъществи на територията на откритата сцена на Kino & Bar Cabana, които пък правят едни от най-добрите коктейли в града, така че ще разбием мита, че неделя вечер няма какво да предложи.

ГРАДИНСКИ БАЗАР НА ИЗКУСТВАТА
Неделя, 11 часа, Маймунарника

Ако се чудиш какво да правиш през неделния слънчев ден, то Маймунарника ти предлага перфектна алтернатива. Ще събере в двора си разнообразие от креативни автори, които ще ти предложат ръчно изработени бижута, аксесоари, дрехи, картини, декорации, играчки, книжки и какво ли не още. Разбира се, ще има музика, бирички и коктейли, за децата работилнички, а всички с четирикраки приятели са също добре дошли на забавата.

НЕДЕЛНА КИНОВЕЧЕР: ПАНАМА
Неделя, 22 часа, Beach Bar

Ако романтиката ти е залипсвала и имаш желание за едно по-нестандартно преживяване в рамките на града, то киното под звездите със сигурност е за теб. Мястото е съвсем в центъра – Beach Bar, а филмът Panama. Историята ще те заплете в социалните мрежи и манипулиращото влияние, което имат върху личните ни взаимоотношения. Със сигурност всеки може да припознае в част от историята някоя случка от своя живот, така че се очертава приятна и любопитна августовска вечер.

СЛАДОЛЕД
Събота, 16 часа, Amuse Bouche Culinary School

Напоследък сме супер запалени да си готвим все по-интересни неща в домашни условия. Та по този повод ти предлагаме още едно изкушение, а именно домашния сладолед. В Amuse Bouche Culinary School са доказали високото си кулинарно ниво в разнообразните курсове, които предлагат, затова смело ще ти препоръчаме неделния уъркшоп за шоколадов, сметанов и плодов сладолед.

Или пък можеш да се отдадеш на свежи кино вечери с Дженифър Анистън и селекцията тук.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *