5 филма в Дом на киното през тази седмица

Ето какво сме ти подбрали да гледаш идните дни

0 коментара Сподели:

Тази седмица ще бъде премиерна в Дома на киното. Събрали сме ти четири заглавия, които ще бъдат излъчени за пръв път, така че интересът ни е още по-голям. Редом с тях имаме и още едно предложение, ако си в компанията на най-малките си приятели – последният филм е специално дублиран, за да може да споделите общото преживяване от симпатичната анимирана история.

ДРУГИЯТ ЛЮБОВНИК

Продукцията между Франция и Белгия разказва за историята на младата Клое. Привлекателна и в труден момент от живота си, тя

започва сеанси при мистериозния психолог Пол.

Отношенията им обаче не успяват да останат в рамките на професионалните разговори и неусетно се развиват в неочаквана посока.

Кога: сряда, 18 часа
Къде: Дом на киното
Вход: Билети тук

ДА ОБИЧАШ ПАБЛО

Лентата е с безспорните ни любимци Хавиер Бардем и Пенелопе Крус

Запознава ни отблизо с живота и енигматичния образ на Пабло Ескобар.

Филмът е базиран на книгата на дългогодишната любовница на Пабло – Вирджиния Валехо. Успява да покаже развитието от възхода и падението на наркобоса от гледна точка на жена, която е обвързана интимно и е била много близо до него.

Кога: сряда, 20 часа
Къде: Дом на киното
Вход: Билети тук

ЖЕРТВА НА ПЕШКИ

Българският филм на режисьора Асен Владимиров ще те потопи в света на събитията около датата март 1943 г. Германците съобщават, че са открили труповете на хиляди полски офицери, убити от руснаците край Катин през 1940 г. През есента на 1944 г. Марко  Марков е  арестуван и  обвинен  от Народния съд в сътрудничество с нацистите заради участието си  в  Катинската комисия. Вместо сурова присъда неочаквано е оправдан.

Оказва, че той е по-ценен жив за новата власт…

Кога: вторник, 18.30 часа (среща с екипа)
Къде: Дом на киното
Вход: Билети тук

УБИЙСТВОТО НА СВЕЩЕНИЯ ЕЛЕН

Психологическият трилър със сигурност ще заинтригува всички почитатели на жанра. Колин Фарел е в ролята на хирург и баща, който се сблъсква с необясними ситуации, свързани с младежа, който е под крилото му. Никол Кидман е в ролята на жена му, а освен тях ще видиш и Алисия Силвърстоун, Бари Кеоган и други.

Кога: сряда, 15.45 часа
Къде: Дом на киното
Вход: Билети тук

ЗАЙЧЕТО ПИТЪР

Като за финал едно заглавие, което да споделиш с малчуганите, но което ще очарова и теб. Озвучен на български език с гласовете на Борис Кашев, Орлин Павлов и други, ще видиш красиво анимираната история на зайчето Питър.

Очарователната история ще те раздвижи с хумор и саундтрак, с който ще ти е трудно да не затанцуваш в залата. 

Кога: вторник, 16.30 часа
Къде: Дом на киното
Вход: Билети тук

А ето и няколко сериала, които може да си заплюеш тук.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *