Ocean Wisdom ще залее Терминал 1

Партито е sold out, но нямаше как да не те тийзнем с няколко парчета

0 коментара Сподели:

Океан предстои да ни залее този четвъртък в Терминал 1. Не че ще падам жертви на природни стихии, по-скоро ни очаква качествено шоу, изпълнено с много тежки и мелодични инструментали, тежки бийтове и умела лирика.

 Ocean Wisdom идва и няма да прощава на никого. Терминал 1 надскачат всякакви очаквания за актуални артисти. След целия хайп около лайфа на Frisko и Shorty от BBK нямаме търпение да видим какво ще ни покажат този път.

Океанът независимо от кратката си история показва

огромни качества с чистия си провокативен и хапещ флоу, както и с бързината на римите си.

В песента си Walkin‘ по твърдения на Unilad и още няколко медии той детронира Eminem в Rap God с бързината на изказ на думив секунда, но Rap God си остава в Рекордите на Гинес за сингъл с най-много думи, произнесени в секунда – 1,560.

Още с дебютния си албум Chaos 93 дава силна заявка и ударно се влива в музикалната индустрия пряко от Острова. „Уникален“ е меко казано, защото успява да комбинира американския гангстерски рап с местните британските течения. Вторият албум още повече къса главите на феновете му не само заради големите имена, взели участие в него (Method Man, Rodney P & Roots Manuva, Dizzee Rascal, P Money и др.), а и заради уникалните комбинации на сливащи се жанрове, експериментиране и провокиращи лирики.

След селекцията от тези 10 песни, които ти спретнахме, ще ти се прииска да си вземеш билет (въпреки че вече е SOLD OUT, сори). Пускай си тази плейлиста в Spotify и ще се видим в четвъртък в Терминал 1, ако си бил достатъчно разумен да се запасиш с билет предварително.

Ако си изпуснал да си вземеш билет, можеш да се отдадеш на няколко необикновени филма.

ТЕРМИНАЛ 1

Адрес: ул. Ангел Кънчев 1

Телефон: 088 921 9001

Check In виж на GoGuide Map
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *