В София през уикенда: 1-3 юни

Ето какво да правиш, ако не си отпрашил към Градина този уикенд

0 коментара Сподели:

Ако все пак си на градска територия, не бъди тъжен, че не си на морския бряг. Събрали сме ти няколко събития, които да направят уикенда ти не по-малко привлекателен – парти вайбът е навсякъде, дори и в брънча, а през останалото време ще си ближем сладоледа, слушайки любими диджеи и банди.

THIEVERY CORPORATION LIVE IN SOFIA
Събота, Sofia Airport Park, 21.00 часа

Едва ли е нужно да ти представяме този концерт, от месеци слушаме развълнуваните фенове, които с нетърпение очакват да чуят Richest Man In Babylon, Lebanese Blonde, Until The Morning и още много. Thievery Corporation ще представят и новия си албум Treasures from the temple, продължение на познатия The Temple of I & I.

KOTO WEEKEND MUSIC BY ARTONE & MARTEN
Неделя, KOTO, 12.00 часа

KOTO ни зарежда с музика и храна за душата и тази седмица. Уикендният брънч ще бъде в компанията на DJмиксологията на Artone & Marten. Няма да изпуснем да си похапнем сладко и най-вероятно ще сме в коктейл в ръка. Музиката събужда апетита ни за забавление още от сутринта.

YALTA CLUB X SEASON CLOSING PART 2 [R1]
Събота, Yalta Club, 23.30 часа

Затварящият уикенд на Yalta Clubе наситен с музика като за последно преди летния сезон. В събота се включваме с Liubo Ursiny и продължаваме с Adriatique. Ще изпратим любимия клуб с танци до сутринта, а отсега ти подшушваме да изпратиш мейл, с който да си гарантираш мястото в discount guestlist.

РАБОТИЛНИЦА ЗА СЛАДОЛЕД
Събота, Amuse Bouche Culinary School, 16.00 часа

С настъпването на летния сезон си припомнихме всички местенца, където да хапваме качествен и натурален сладолед, така че дойде моментът да се научим да го приготвяме и у дома. За уменията ни ще се погрижат от познатото кулинарно училище. В рамките на съботата са ни предвидили шоколадов, лимонов, карамелов и кокосов сладолед – за всеки вкус.

ZIMONE AT BAR FLIPFLOP
НЕДЕЛЯ, FlipFlop, 17:00-23:00

Уикендите ни традиционно завършват с вече станалите емблематични неделни партита на Оборище. Zimone е изпитана рецепта за good vibes, така че се пускай смело. Приятното прекарване с цветни хора е сигурно.

Ако мислиш по-глобално в парти мащаб, ето и селекцията с летните фестивали.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *