Дари книга, ела на театър!

Започва второто издание на „Дари книга, ела на театър“. Ето как да получиш 50% отстъпка за любимата постановка.

0 коментара Сподели:

Смислените инициативи ги обичаме като сутрешно кафе, а когато съчетават двете ни любими неща – театър и литература, са ни направо задължителни. Ето защо съвсем официално ти съобщаваме, че започва второто издание на „Дари книга, ела на театър“ – кампания на Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ“. С инициативата се цели да бъдат събрани стотици книги за деца в неравностойно положение за читалището в село Долна Малина.

Прекрасната новина е, че който дари книга на касата на Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ“, получава талон с 50% отстъпка от цената на 1 билет, за постановка през май или юни. Кампанията стартира на 22 май и продължава до 28 май, а ние те съветваме да побързаш, освен да направиш добро дело, и да избереш следващото си театрално преживяване.

В седмицата, през която честваме 24 май, Театър “БЪЛГАРСКА АРМИЯ” ще приема книги както за деца, така и за възрастни.

Препоръчително е изданията да бъдат нови или такива, които са по-стари, но в запазено състояние. Театърът ще се погрижи да отнесе събраните книги на децата в неравностойно положение и в читалището в село Долна Малина, както и те призовава да споделиш за място или хора, които също биха имали нужда от книги.      

През първото издание на кампанията, което се проведе миналия театрален сезон, бяха събрани над 3750 тома, а книги бяха дарени на Отделението по детска кардиология на Национална кардиологична болница и читалище „Георги Димитров“ (село Ковачевци). Поради големия брой дарени книги Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ“ зарадва също: малките пациенти на  клиника „Ушни, носни и гърлени болести” и Военномедицинска академия, за което ние казваме едно голямо БРАВО! За финал ти напомняме, че при дарение от 3 или повече книги получаваш и втори талон за отстъпка от цената.

Ако пък искаш едно съвременно театрално изживяване, което ще те очаква в София през юни – виж тук.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *