В София през уикенда: 11 – 13 май

Какви да ги вършиш в София през следващите дни

0 коментара Сподели:

Петъчно изпращаме седмицата с парти в Cosmos-a, а през другите дни се спускаме и изкачваме по градската въртележка с алтернативно изкуство на нестандартни локации, стрийт фестове с екзотични храни, следобедно кино и разходки из архитектурните съкровища на града. 

WORST BEHAVIOUR: PARTY NEXT DOOR 
петък, 22 часа, Cosmos Coworking

Парти атмосферата на  Worst Behavior ще се пренесе в коуъркинг пространството Cosmos. Нестандартният терен ще се окаже точно това, от което имаме нужда в петък вечер. Тодор и Стилян ще се погрижат за музикалната селекция в компанията на Nia Faye. Всичко от rnb, uk garage, afrobeats, dancehall и pop.

MICHELANGELO: AMORE E MORTE
събота, 15 часа, Дом на киното

Предлагаме ти пътешествие в съботния следобед. Филмовата лента за живота на Микеланджело ще те пренесе из знаменитите църкви, музеи и архитектурни забележителности  на Флоренция, Рим, Ватикана и старинна Европа. Ще погледнеш отблизо и енигматичната фигура на Микеланджело в отношението му с неговите съвременници.

ASIAN FESTIVAL SOFIA 2018 – ЦВЕТОВЕТЕ НА ТРАДИЦИИТЕ
неделя, 10-20 часа, Борисова градина

В неделя се отправяме към Борисовата градина за второто издание на азиатския фестивал „Цветовете на традициите“. Подготви се за много кулинарни изненади от участващите 13 държави. Освен автентичната си кухня ще ти представят предмети на изкуството и бита, а сцената Лятна естрада ще бъде изпълнена с пъстри и екзотични изпълнения през целия ден.

 

ЙОГАХОЛИК НА ВОЙН ДЕ ВОЙН / YOGAHOLIC BY VOIN DE VOIN
събота, 19-22 часа, Софийски Арсенал музей за съвременно изкуство

Войн де Войн ще докаже, че в днешно време всичко е възможно в рамките на рутината и навиците ни. Със сигурност не е перфектно, но въпреки това се комбинира спрямо желанията ни. В пърформанса артистът ще комбинира практикуването на йога и консумацията на алкохол, Йогахолик е част от програмата на FlUCA.

АРХИТЕКТУРНА РАЗХОДКА ИЗ КВАРТАЛА / GUIDED TOUR IN KVARTAL
събота, 16.30-19 часа, квАРТала

Оригинална разходка из творческия квАРТал на София. Стартовата точка е Дом на киното, а след това ти предстои архитектурно-историческо приключение. В рамките на час и половина ще се запознаеш с паметниците на културата и  любопитните факти на региона.

Новите стартъп приложения, които ще улеснят живота ти.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *