5 събития за след работа: 24-27 Април

Ето къде ще се забавляваме до края на тази седмица

0 коментара Сподели:

Редовно се грижим за следработното ти време, тази седмица говорим за съвременно изкуство и авторски проекти, наслаждаваме се на ракиени кръжоци и късометражни ленти с Future Shorts 2018 в Дом на киното.

COME & MEET US | GARDEN GATHERING 


Онлайн маркетинга е приятна тема за разговор не само за професионално ориентираните блогъри, бъдещи такива, маркетолози, но и за всички любители на социалните мрежи. Приятелите от INFLUENCER.BG ще ни съберат на привечерно градинско парти с много приятни емоции, интересни разговори и не на последно място вкусно хапване и примамливи коктейли.
Кога: Четвъртък, 17:00-19:00 часа
Къде: улица Миджур 12
Вход: свободен

SOFIA UNDERGROUND 2018 –  WHAT NOW / NOW WHAT

Събитията от фестивала са ориентирани към разнообразни теми обхващащи света на съвременното изкуство. Във времето на постоянно споделяне на информация и неспирно продуциране на такава се разглежда мястото и ролята на публиката в границите на предмета на така нареченото съвременно изкуство. Програмата е микс от всякакъв тип събития, за това намери твоето.
Кога: 26-30 Април
Къде: виж програмата тук 

PITCH NIGHT #1

Събитието на Awesome Foundation е покана към всички хора с независими проекти, които търсят поле за изява и източник на финансиране. В рамките на вечерта, всеки предварително записал се може да запознае публиката и останалите участници с идеите си. Събитието има фонд от 1000 лева, които ще бъдат грабнати от най-добрата идея.
Кога: Четвъртък, 19:30-21:30 часа
Къде: Business Park Sofia
Вход: свободен

РАКИЕН КРЪЖОК – ПРОЛЕТ

В спутник ни предлагат да се развихрим почти професионално. С ракиения им кръжок научаваме тайни от алкохолната кухня и се осмеляваме да забъркаме всякакви ракиени миксове, които да добавят нужното настроение към вкусното ни хапване.

Кога: Сряда, 19:00 – 21:00 часа
Къде: Спутник / Sputnik
Вход: 40 лева на човек

FUTURE SHORTS – ПРОЛЕТ 2018

Пет заглавия на късометражни ленти те очакват на Future Shorts 2018. Идващи от Украйна, Англия, Франция и Австрия, това са – Ленинопад, Encarnacion, Tough, Wannabe, After School night fight. Изданието е чудесна идея, ако искаш да дадеш храна на мислите си различни идеи и усещания.
Кога: 25 април, 20:05 часа
Къде: Дом на киното
Вход: Билети тук

Ето и няколко филма, които да гледаш до края на седмицата.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *