Цветно, свежо, пикантно

Гид в най-новото ароматно пътешествие е Folli Follie - брандът създаде първата си серия парфюми

0 коментара Сподели:

Наред със забележителните си часовници, изящни бижута и грабващи вниманието модни аксесоари световният бранд Folli Follie представи глобално и своята първа колекция парфюми. Отдаден на мисията си да накара всяка жена да се чувства все по-привлекателна, атрактивна, неустоимо нежна, lifestyle брандът добави към арсенала си и три изключително пленяващи аромата: Floral, Fresh и Spice.

Като малка магия парфюмът едновременно е деликатен разказвач на истории, нежно оръжие и невидим подпис на самоличността.

Дамите, последователи на марката, избират своя аромат спрямо настроението си и неслучайно Folli Follie създаде такъв за всяка роля от ежедневието им. Fresh е идеалният спътник на утрото, Floral те кара да цъфтиш от свежест и настроение през целия ден, а Spice е твоето съблазнително оръжие вечерта. Гаранцията тук е в това, че пленяващият аромат ще бъде с теб навсякъде. Скрит в чекмеджето, поставен в чантата, стоящ до огледалото и както казва мотивът върху луксозния флакон, Heart4Heart – винаги в сърцето ти. Ето и каква е тайната на всеки от тях.

Floral се откроява с плодови нотки. Нежно уловимите касис и кайсия завършват свежата ти визия с финес, деликатната роля на розите придава необходимата на всяка лейди женственост, а топлият интензитет на ванилия оставя така желаната дълготрайна следа.

Fresh също се откроява с плодови нотки, но този път в главната роля са ароматите на мандарина, ябълка и касис. Към тях е добавена бяла праскова, също така нотка божур и лилия, за да подскаже фината женственост, и накрая е нежното съчетание на мускуса за незабравим завършек на цялата тази еуфория. 

Ред е на Spice – кралицата на нощта, която оставя запаметяваща се задълго следа от бергамот, мандарина, жасмин, кокосов орех и карамфил. В сърцето си има и нотка тамян, подсилена с цитрус, която превръща парфюма във фин ориенталски аромат.  

Това са трите нови аромата на Folli Follie. Довери им се и се остави да те отведат на мистично пътешествие чрез силата на сетивата. Може би това ще бъде предизвикателството, което ще остави трайна следа в личния ти вкус.   

Ето и няколко свежи тренд предложения.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *